2789
عنوان

ببخشید

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 20 پست
اثری نداره من هرنماز و دعاایی رو بگید خوندمولی بازم چشم نمازی که گفتید رو میخونم

یا فتاح رو صبح حتما بگو دست راستت روی قلبت  هفتاد بار یک دقیقه بیشتر طول نمی کشه.

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

یا فتاح رو صبح حتما بگو دست راستت روی قلبت هفتاد بار یک دقیقه بیشتر طول نمی کشه.

باشه حتما انجامش میدم

ممنونم از لطف تون الهی همیشه سلامت باشید

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه حتما انجامش میدمممنونم از لطف تون الهی همیشه سلامت باشید

قربان شما خواهرم.من به همین دلیل عضو سایت شدم.پس بدون منت پاسخگو سوالات هستم.

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

قربان شما خواهرم.من به همین دلیل عضو سایت شدم.پس بدون منت پاسخگو سوالات هستم.

خدا به خودتون و عزیزاتون سلامتی بوده

بازم ممنون

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

خدا به خودتون و عزیزاتون سلامتی بودهبازم ممنون

همچنین و انشالله مشکلتون حل بشه و عاقبت بخیر بشین