من اولین باره که میخوام تزریق کنم بهتره چقدر بزنم؟ یک سی سی یا دو سی سی بعد شما میگید فله ایه من ا ...
نه هزینه مازاد چرا بگیرن .اصلن از یک سی سی بیشتر یه ناحیه رو نزن که حالت خراب میشه .همیشه فقط یک سی سی .خوشت اومد میری باز میزنی ولی یهو دو بزنی نمیتونی کاری کنی دیگ
درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢
این لب الانم هستش بسریا میگن بزن یسریا میگننزن کیفیتشون یکیه؟ من سر قیمتش یکم استرس دارم از ...
یه سی سی بزن کافیه .سری اول سریع میپرع هر ژلی باشه باز باید بری بزنی .راستش چونه سفت هر ژلی بزنی مهم نیست ولی خب لب فرق داره شاید یکم گلوله وسفت بشه اذیت بشی البته زنداداشم همش همین قیمتی میزنه خوبه راضیه .این ژلایی که گفتی ده سی سی هست کیفیت همشون مثل همه .
درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢
مرسی عزیزم اگه گلوله و سفت بشه اون یک سی سی خودش به مرور میره ؟
اره معمولا میره