2777
2789
عنوان

ژل لب

1645 بازدید | 23 پست

دوستان من میخوام ژل لب تزریق کنم

نمونه کارهای یه کلینیک رو دیدم

الانم‌مثل اینکه تخفیفاتسون هستش

هر سی سی ژل لب اودری ۷۹۰

هر سیسی ژل لب درموفیل و هایومکس هم ۹۸۰

کسی تجربشو داره؟

من یک سیسی یا نهایتن یک و نیم سی سی میخوام تزریق کنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی مفت عالیه .اودری بزن بهتره 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
من که نزدم ولی شنیدم وقتی رفتین ازشون بخواین اون جای ژل رو بهتون نشون بدن یه وقت یه چیز تقلبی نزنن

نمیش که 😀اسم این ژلایی که گفت چینی هستن یا کره معمولی و فله .تک سی سی رو ها نشون میدن که گرون مثل نورامیس 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
چقد ارزون مطمعنی کلینک معتبره 

تو اینستاگرام دیدمش اسم پیجش لب روسی مینا هستش 

مثل اینکه بلاگرا هم رفتن 

و یه دختر خانومی هم بود تو کار ناخن بودن ایشون هم تو پبجش رضایت گذاشته بود 

نظر شما چیه بزنم؟

من خودم ساکن صادقیه هستم 

کلینیکه توی نازی اباد هست میگم‌شاید بخاطر این ارزونه 

نمیش که 😀اسم این ژلایی که گفت چینی هستن یا کره معمولی و فله .تک سی سی رو ها نشون میدن که گرون مثل ن ...

نه میگن ک جلوی خودتون باز میکنیم 

بعد مثل اینکه بارکد اصالت داره 

پک  تک سی سی و ده سی سی و پنج سی سی دارن 

نه میگن ک جلوی خودتون باز میکنیم  بعد مثل اینکه بارکد اصالت داره  پک  تک سی سی و ده ...

تک سی سی این  ژلایی که شما گفتی نیست من سالهاست ژل میزنم جلو شما باز نمیکنه چون فله هست .حالا بری متوجه میشی .

الان خوبه بزنم‌ یانه؟

اره خوبه من چونه خط لبخند ژل ارزون زدم لب رو تک سی سی دوبار ولی سری بعد بخوام برم برا لبم معمولی میزنم 

اره خوبه من چونه خط لبخند ژل ارزون زدم لب رو تک سی سی دوبار ولی سری بعد بخوام برم برا لبم معمولی میز ...

من اولین باره که میخوام تزریق کنم بهتره چقدر بزنم؟

یک سی سی یا دو سی سی

بعد شما میگید فله ایه من الان تو پیجشون دیدم از توی این سرنگای ده سی سی ژل میکشن تو سرنگ یک سی سی 

اعتماد کنم؟

ممکنه هزینه مازاد بگیرن ؟