2777
2789
عنوان

خانمهای باتجربه لطفاً کمک

79 بازدید | 11 پست

برادرم خانمش فوت کرده 

من یکی از آشنای دور همسرم رو براش معرفی کردم 

تمام شرایط برادرم رو گفتم خانم پذیرفت 

داداشم با این دختر خانم دوهفته باتلفن حرف زدن داداشم تمام شرایتش روگفت یه دختر ۵ساله داره به خانم گفته باید ازش نگهداری کنی 

حالا شوهرم میگه چرا اینوازش خواسته 

آیا حرف برادرم اشتباهه؟؟

شوهرم حق داره بامن سراین مسأله بحث کنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید که نداره. خانومه اگه بخواد مراقبت میکنه نخواد نمیکنه. اگه نخواد برادرت میتونه باهاش ازدواج نکنه ...

بله حق با شماست 

برادرم از به دختر خانم گفته 

حالا شوهرم میگه نباید چنین انتظاری داشته باشه 

بعد میخوای پیامارو حتما نشون شوهرت بدی 🤣

نه ایشون حق نداره باهات به تندی بحث کنه ولی میتونید با هم درمورد نظراتون حرف بزنید که خیلیم مهم نیست حرفا رو از قبل برادرتون گفتن درست و غلطش به شرایط زندگی داداشت بستگی داره 

ولی ی سوال از شوهرت بپرس دو از جون اگه شما نباشی شوهرت بخواد زن بگیره انتظار داره بچرو چیکا  کنن 

بله حق با شماست  برادرم از به دختر خانم گفته  حالا شوهرم میگه نباید چنین انتظاری داشته ب ...

درسته نباید انتظار داشته باشه. همونطور که خانوم هم نمیتونه از برادرتون انتظار داشتت باشه بچه جای دیگه بزرگ بشه. باید باهم در این مورد مذاکره کنن اول 

بعد میخوای پیامارو حتما نشون شوهرت بدی 🤣 نه ایشون حق نداره باهات به تندی بحث کنه ولی میتونید با هم ...

نه شوهرم اصلا نمیدونه ایجام

دعوا می‌کنه میگه آبروی من رفته چرا داداشت این حرفوزده 

مگه دختر مردم باید بیاد برای شما بچه داری کنه

درسته نباید انتظار داشته باشه. همونطور که خانوم هم نمیتونه از برادرتون انتظار داشتت باشه بچه جای دیگ ...

بله خانم دو دله 

به قول شما برادرم نمیتونه بچشو بزاره خیابون

یه بار حرف زدنی گفته بود بده عمش نگه داره یعنی خواهرم

به نظر من این ازدواج اصلا صلاح نیست چون فردا  اگر هم به مشکل بخورند بازم شوهرت میخواد با تو دعو ...

بله واقعا پشیمون شدم 

همش میگم کاش جور نشه 

دختر خانم مجرده ۴۳سالشه با خودم گفتم ثواب داره هم این خانم صاحب زندگی میشه هم برادر من زندگیش سامون میگیره