وقتی سر مانکن های لباس زنان می برن به خاطر این که بد آموزی داره مانکن لباس زنانه ..زن ها رو به خاطر پوشید ن شلوار قرمز تو خیابون شلاق می زنن دیگه چی داره می خوای بری .هیچ جذابیتی ندارع
از وقتی که فیلم شبی که ماه کامل شد دیدم از این کشورامیترسم
خیلیا بادیدن این فیلم حتی از بلوچ و بلوچستان هم بدشون میان ودیدگاهشون از مردمون عوض شده .
ولی همه جای زمین خوب وبد،زشتی وپلیدی،جنگودرگیری....خیلی چیزا هست ففط بدی هاوپستی یه جا جمع نمیشن😊
مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتوندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگموبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
فقط میدونم ایالت پنجاب پاکستان تمیز و توریست زیاد میره اونم چون نزدیک هندوستان ولی خوب شهرهای نزدیک مرز ایران خیلی کثیف هستند و پاکستانی هایی که از این شهرها به ایران سفر میکنند بهداشت رو رعایت نمیکنند
والا یه بار یه بلاگر ایرانی که اونجا زندگی میکنه شهر و نشون داد اصلا من هنگ بودم ایا واقعا اینجا پاکستانه؟؟ منظورم اینه خیلی خوب بود…اما حتی همون ویدیو فقط ۵ درصد ذهن منو تغییر داد و برای من پاکستان هنوز ترس و عدم پاکیزگی داره