2777
2789
عنوان

خاک به سرم این چیههههه

668 بازدید | 23 پست

⭕ برگزاری کنکور ترکیبی از ۱۴۰۴

🔹 سرپرست سازمان ملی سنجش:سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در خصوص سرنوشت کنکور در ماموریت جدید سازمان گفت: ما نه می‌گوییم کنکور تشریحی می‌شود و نه نمی‌شود، بلکه تا سال ۱۴۰۴ کنکور ترکیبی برگزار خواهد شد.

📣 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

یعنی میان کنکور رو میدن میگن بفرما هم تست هم تشریح ؟؟؟

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازی با روح وروان نوجوانان وجوانان

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

حتما تستی تشریحی انگار امتحان

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

یعنی رسماً گفت خودمونم نمی‌دونیم داریم چیکار میکنیمم

الانم همینطوره دیگه  یه بخشیشو الان دارین تشریحی میدن  بخش تستی هم یکماه دیگه

نه قراره کنکور اصلی هم تشریحی بشه

همین الآنم همینه دیگه فرقش اینه اون یک جا با همه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب پس دیگه واقعا ایمان آوردم برم سراغ پلن B🥲

به منم بگو