2777
2789
عنوان

خاک به سرم این چیههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 23 پست
همین الآنم همینه دیگه فرقش اینه اون یک جا با همه

فرق خیلیه یعنی تو باید بری  دهم و یازدهم رو هم تشریحی بخونی

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
به منم بگو

ازدواج🥲الان میدونم همه قراره مسخره کنن و بخندن بهم عب نداره 

خداشاهده از اردواج متنفرم هااااااا ولی چاره دیگه ای ندارم من سال ۴۰۵ کنکور دارم تا اونموقع ۱۰۰ درصد تشریحی میکنن کنکور و .مگه مرض دارم سه سال زجر و بد بختی بکشم الان از طرف خانواده پدری نوبت منه ازدواج کنم🤌🏻

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج🥲الان میدونم همه قراره مسخره کنن و بخندن بهم عب نداره  خداشاهده از اردواج متنفرم هااااا ...

وا خب از اینور که بدتر گند میزنی 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
سلام ببخشید اسی کسی اون تاپیک که راجب مادربزرگش بود نداره

مادربزرگ کی

وا خب از اینور که بدتر گند میزنی 

نه دیگه نمیخوام درس بخونم که . کلا بیخیال دیپلم شدم البته زبان نزدیکه دیپلم بگیرم میرم آموزشگاه ها تدریس میکنم فوقش . نهایتا آرایشگر میشم دیگه

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤
نه دیگه نمیخوام درس بخونم که . کلا بیخیال دیپلم شدم البته زبان نزدیکه دیپلم بگیرم میرم آموزشگاه ها ت ...

نمی‌دونم عزیز هدف و مسیر هرکس متفاوته

ایشالا که موفق باشی