2777
2789
عنوان

مهمون ناخوانده و بسیار پررو

3568 بازدید | 45 پست

یه نفر دیروز اومد خونمون اونم کی ساعت ۱۲ ظهر ما هم تازه از خواب پاشده بودیم نه غذا درست کرده بودم قرار بود خودمون املت بخوریم رختخوابا رو هنوز جمع نکرده بودم که اومد وای که چقدر حالم بد شد من اصلا نمیپسندم بدون اینکه خبر بدم جایی برم دیگه خودمون املت خوردیم اونم خورد تا اینکه آبمون رفت گفتم الان پامیشه میره چون بدون آب نمیتونستم شام بزارم دیدم نرفت و نشست آبمون ساعت ۷ و نیم اومد فکرشو کن اون موقع پاشدم غذا رو درست کردم دیگه ساعت ۹ خوردیم به قران اصلا بحث غدا اینا نیست من میگم چقدر خوبه که خبر بده من بهتر بتونم پذیرایی کنم گفتم الان شامشو خورد میره دیدم نرفت تازه شبم خوابید منم صبح که پاشد اصلا تحویلش نگرفتم واقعا خیلی پرروئه دیدم انگا  بهش برخورد پاشد رفت به درک خوب خودتو انقدر سبک نکن که این رفتار و ببینی

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه تونستی کم محلی کنی من روم نمیشه 

اه واقعا چه فکری میکنن بی خبر و بدون دعوت پا میشن میرن جایی؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
خواهرشوهر

وای خواهرشوهرا منم‌همین‌بودن 

با این تفاوت که بی محلی میکردم باز تلپ بودن اینجا 

خداروشکر الان قهرن الحمدالله 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
چه رفتار زشتی حالا که اومده بود میتونستی برخورد بهتری باهاش بکنی یعنی یه رویه خوش نشون دادن اینقدر س ...

من روی بدی نشون ندادم دیگه کسی که ناخوانده میاد شب موندن نداره که 

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(