2777
2789

باخانواده شوهرم  ی جامیشینیم ب همه چیمون دخالت میکنن هرروز ب این یاد میدن طلاقش بده زن دگ بگیر  فلانی طلاق داد مهریه هم نداد  فقط این ۳ ماهو صب کن ازبچه نگهداری کنه ماتابستانه تو باغامون کارداریم تو پاییز  خودمون از بچه نگهداری میکنیم شیر خشک میدیم بخصوص مادرش هرروز این جور چیزامیگه منم ولقعا دگ مغزم داره میترکه هرروز این حرفا هرچقد بهش محبت میکنه اصن نمیبینه  فقط همش حرفش درمورد طلاقه فلانی دوتا بچه داره داره زنشو طلاق میده.منم باخواهرم مشورت کردم میگه برای چی صب کن همین فردا بیا ازاون برات شوهرنمیشه بچه رو هم ک مادرش اینجوری میکنه جداشین خودش ازالان بزرگش میکنه

بچه اوردی ،مادری تا تهشم باید وایستی نمیتونی که اینده اون بچه و به فنا بذی اگه میخاستی بری یا سقط میکردی یا نمیووردی الان مسعولیی

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اوردی ،مادری تا تهشم باید وایستی نمیتونی که اینده اون بچه و به فنا بذی اگه میخاستی بری یا سقط می ...

خوب چیکارکنم هرروز میگن تافلان روز صب کن طلاق میگیرم زن دگ میگیرم یکم بچه بزرگ شه

نوزاد رو از خودت جدا نکن به اون مادرشوهر احمقتم بگو  از خدا بترسه حتی حیوونا هم  اینکارو نمیکنن 

چطور میتونی به همچین جنایتی فکر کنی زن؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خوب چیکارکنم هرروز میگن تافلان روز صب کن طلاق میگیرم زن دگ میگیرم یکم بچه بزرگ شه

با شوهرت مشکل داری؟

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

چه راحت صحبت میکتی . انگار نه انگار اون طفل معصوم بهت نیاز داره . واقعا شخصیت و غرورت از بجه ت واجب تره؟ نهایتا تا بچه ت بزرگ بشه با هاشون راه بیا. بعدا بچه ت بزرگ بشه حال شون و جا بیار . اگه تونستی بچه رو بزاری و بری هیچ وقت اسم خودت و مادر نزار

مگه از اول این اخلاق ها رو نداشتن پس کلا بچه نمی آوردی 

مادری هیچ کس برای بچه مادر نمیشه برای زندگیت و بچت بجنگ خود من آرزوم مادر شم 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
خیر نبینن الهی  خبرمرگشون بیاد چجور دلشون میاد ی زندگی خراب کنن بگوهمین ک باهاتون تو یه خونه ز ...

بخدا خستم کردن دگ همشومادرش میکنه بزار عذابم بکشه درسته من خودم ازدوری بچم بدتر عذاب میکشم ولی خانوادم میگن اونا ک نمیزارن شمازندگی کنین بزار بچه رو هم ازکوچکی خودش بزرگ کنه خانوادم میگن خونه مانیار بچه اونارو

قبل بچه ندیدی این رفتارشونو؟

چرا قبل بچه از این خانواده ظالم جدا نشدی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تا فلان روز بگو خدای نکرده ممکن یهو تصادف کنی بمیری

یا ممکن دستو پات بشکنه

یا عزادار ننت بشی 

تا فلات موقع صبر نکن میتونی بدو برو الان بگیر تا دیر نشده یهو تموم نشه برات تمونه 

دختر ساده نباش بگو باشه تا فلان روز بیا عاشقانه زندگی کنیم

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته