2737
2734
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2728
2740

من بچه بودم میدیدم مامانم اول تمیز میشوره بادمجونای ریز رو بعد از وسط یه برش میزد نکه دو تیکه بشه ها بعدش مینداخت تو آب جوش چن دقیقه،میذاشت آبش بره اونوق میذاشت آفتاب خشک بشه وترشی درست میکرد

من بادمجون گذاشتم خشک بشه واسه ترشی . گذاشتم تو سبد تو هوای ازاد جایی که زیاد افتاب نیفته که بد رنگ ...


فقط همین ؟؟ تکه تکه اش کنم و بزارم تو هوای آزاد 

مرسی از تجربه ات

من ديدم  اين ترك هاي تركيه   بادمجون  را يه كم ميملن تا داخلش شل ميشه بعد يه مقدار از توش را خالي مي كنن   بنظرم  داخل   اب نمك يه جوش ميدن   خيلي كم بعد  اينا را رديفي از توش نخ رد مي كنن اويزون مي كنن  تا خشك بشه  تو جاي سايه البته    از اينا بعدا دلمه درست ميكنن  

فقط همین ؟؟ تکه تکه اش کنم و بزارم تو هوای آزاد  مرسی از تجربه ات

خب منکه نمیدونم شما واسه چه کاری میخایی .من واسه ترشی سالم و با پوست گذاشتم

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687