ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
من بچه بودم میدیدم مامانم اول تمیز میشوره بادمجونای ریز رو بعد از وسط یه برش میزد نکه دو تیکه بشه ها بعدش مینداخت تو آب جوش چن دقیقه،میذاشت آبش بره اونوق میذاشت آفتاب خشک بشه وترشی درست میکرد
من ديدم اين ترك هاي تركيه بادمجون را يه كم ميملن تا داخلش شل ميشه بعد يه مقدار از توش را خالي مي كنن بنظرم داخل اب نمك يه جوش ميدن خيلي كم بعد اينا را رديفي از توش نخ رد مي كنن اويزون مي كنن تا خشك بشه تو جاي سايه البته از اينا بعدا دلمه درست ميكنن