2777
2789
عنوان

عقد پسر داییم بیاین بگم

372 بازدید | 15 پست

ما دعوت شدیم ولی مادرم میگه رفتی قلم پاتو میشکونیم حتی دایی هامم نمیخوان برن قبولشون نبوده ولی همسرم میگه پسر داییت به رسم ادب مارو دعوت کرده مام به رسم ادب حتی نریم کادو باید بدیم 

بعد همسرم میگه به مادرت ربطی نداره اونا خودشون عاشق همن زن داییت چمیدونم از عروسش بدش میاد ما چرا خودمون خراب کنیم در حد نیم ساعت میریم کادو میدیم میایم بنظرتون چیکار کنم

مادرم میگه دختر خالت و پسر داییت بنام هم بودن از بچگی یعنی چی دختر خالشو ول کرده غریبه گرفته و چه معلوم فردا نگن دختر خالت عیب داشته و از این حرفا

به نظرم حق با شوهرته. چرا عروسی بچه ها رو خراب میکنن

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم حق با شوهرته. چرا عروسی بچه ها رو خراب میکنن

دقیقا منم میگم حالا نمیخواد ارایش عیونی کنم و اینا یک ساعت میریم میایم واقا من ناراحت میشدم اگه اقوام درجه یکم عروسیم نمیومدن

من بودم می رفتم

طرف بچه نیست که براش زن گذاشتن کنار بزرگ شد اون رو بگیره اشتباه از بزرگتراتون بوده بدون هیچ دلیلی اسم دو نفر رو گذاشتن رو هم 

برو گناه داره طفلک کسی نمیره عروسیش تو برو و دلش رو شاد کن

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
مگه هنوزم ازین رسمای مسخره هست ک دو تا بچه رو ب نام هم بزنن. من بودم میرفتم

منم میخوام برم اصلا درستش اینه زن داییم تماس گرفت گفت شنیدم پسرم باهات داشت صحبت میکرد و دعوتت میکرد گفتم اره مبارکه چطور مگه نشست غیبت کرد گفتم شرمنده زندایی به من ربطی نداره عروست زشته قشنگه خودشون همو خواستن 

اگه با دخترخاله ات تو رابطه بوده و نامردی کرده زده زیر همه چی ک هیچی

ولی اگه حرف بقیه بوده و خودش همیشه جوابش منفی بوده به رسم ادب برید یه تبریک و کادو بعدش برگردید

اگه با دختر خاله ات صمیمی هستی میدونی ناراحت میشه هم بهش بگو

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

من بودم می رفتم طرف بچه نیست که براش زن گذاشتن کنار بزرگ شد اون رو بگیره اشتباه از بزرگتراتون بوده ...

قطعا میرم همسرمم میگه که نمیخوایم از صبح خروس خون تا بوق سگ بشینیم که نهایت یکساعت یکساعت نیم 

فردا خانواده زنش میگن بی کس و کاره و این حرفا گناداره 

منم میخوام برم اصلا درستش اینه زن داییم تماس گرفت گفت شنیدم پسرم باهات داشت صحبت میکرد و دعوتت میکرد ...

کاری نداشته باش تو برو، فکر کن همین شرایط برا خودت پیش میمود چه حالی میشدی؟ واقعا عروسی بدون خانواده خیلی بده، از اولش تا اخرش هم برو گناه داره 

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
قطعا میرم همسرمم میگه که نمیخوایم از صبح خروس خون تا بوق سگ بشینیم که نهایت یکساعت یکساعت نیم  ...

دقیقا فردا چیزی بشه خانواده زنش به روش میارن، برو از اول مجلس باش تا اخرش نزار غصه بخوره 

اگه با دخترخاله ات تو رابطه بوده و نامردی کرده زده زیر همه چی ک هیچی ولی اگه حرف بقیه بوده و خودش ه ...

دختر خالم و پس داییم هیچوقت همو نمیخواستن اصلا خوشحال ترین دختر دنیا تو این عروسی دختر خالمه یجوری خوشحاله که همش الان استوری شاد گذاشته نوشت خلاص شدم از این زندان پر درد خدایا ممنونم نجاتم دادی و نور امیدم بودی بعد نوشته که خدایا تو همیشه بدادم رسیدی ممنون که دعاهای هر شبمو شنیدی 

کاری نداشته باش تو برو، فکر کن همین شرایط برا خودت پیش میمود چه حالی میشدی؟ واقعا عروسی بدون خانواده ...

نمیخوام به مادر خودمم بی حرمتی کنم همون یکساعت دو ساعت اخر کافیه زیاده روی نباشه

نمیخوام به مادر خودمم بی حرمتی کنم همون یکساعت دو ساعت اخر کافیه زیاده روی نباشه

اره همین هم کافی هستش اما حتما برو 

دختر خالم و پس داییم هیچوقت همو نمیخواستن اصلا خوشحال ترین دختر دنیا تو این عروسی دختر خالمه یجوری خ ...

پس دیگه حرفی نمیمونع

زنداییتون هم مشکل شخصی با عروس داره ک دیر یا زود با هم جور میشن

شما آدم بده نشید این وسط،برید عروسی کیفشو ببرید

من باشم دختر خالتون هم میگم بیاد ک حرفی پشت سر این بنده خدام نباشه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...