2777
2789
بله پدرم وقتی شنیدیم سرطان داره تو برگشت از محل کار پاهام سست شد از شدت ناراحتی و نشستم تو مترو گریه ...

خداروشکر عزیزم🥺🫂خداخیلی مهربون

و بخشندست ✨🌸

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

میدونم توام دلت شکسته، منم بارها این شکلی شدم الانم توشرایطی هستم تنهاامیدم خداست ولی مطمعنم اون بی ...

دلم نشکسته دلی ندارم اصلا روحمم با خودش برده 

روزایی که زجه میزدم از ته دل صداش کردم گفتم هیجی نمیخوام فقط برگرده بهم 

همه درداش مال من عمر من مال اون فقط قبلش من لبخندشو ببینم بعد هر بلایی میخوای سرم بیار ندید منو

مگه چند سالش بود 

مگه من چند سالمه 

من چطور یادم بره 

در خلوت روشن با تو گریسته‌ام برای خاطر زنده‌گان، و در گورستان تاریک با تو خوانده‌ام زیباترین سرود‌ها را زیرا که مرده‌گان این سال عاشق‌ترین زنده‌گان بوده‌اند. ای عشق بی ثمر من........🥀🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با یکی از دوستام میخاستیم سبزی خورد کنیم دوستم ی بچه یک سال و نیمه داره

رفتم سبزی خورد کن رو آوردم شستم همه کارهارو کردم آماده بودم که سبزی خورد کن رو بزنم ب برق فقط میتونم بگم خاست خدا بود ک یک لحظه برگشتم برگشتم و دیدم بچه دوستم جفت دستاش رو کرده داخل سبزی خورد کن و دوستمم مثل دست خر دستاشو زده ب کمرش ...

وااای اگر بدونید چقدرررررر فشار عصبی بهم وارد شد اگر بدونید چقدر عذاب کشیدم فقط خدا میدونه اگر من اون لحظه برنمیگشتم و نگاه نمیکردم دستای بچه تیکه تیکه میشد هر وقت یادش میوفتم تمام تنم میلرزه خاک برسرش بشه وقتی داد زدم  گفتم چرا بچه رو بر نمیداری چرا بچه رو گزاشتی دستاش بکنه تو سبزی خوردکن برگشته میگه من از کجا بدونم که تیغ سبزی خورد کن خطرناکه 😊

باهاش قطع رابطه کردم خیلی بیعقل و بیشعوره اوفففففف

این خودش خواست و اراده خدا بود و واقعا معجزه بود ک برگشتم و نگاه کردم چون کاری نداشتم ک نگاه کنم آماده زدن ب برق بودم 

معجزه خیلیلیللللللی زیاد دیدم خدا خیلی بزرگه ❤

خدایا شکرتتتتتتتتتت

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
دلم نشکسته دلی ندارم اصلا روحمم با خودش برده  روزایی که زجه میزدم از ته دل صداش کردم گفتم هیجی ...

قربونت برم عزیزم🫂نمیدونم چی بگم  ک دلتو اروم کنه ولی مطمعنم جبران میکنه برات، هممون مسائلی داریم منم بیشترشبا باقرص ارامبخش میخوابم ولی روزای خوبم میاد چالشای زندگی زیاده بایدقوی باشی ولی نتیجه خوبی داره 🌸

با یکی از دوستام میخاستیم سبزی خورد کنیم دوستم ی بچه یک سال و نیمه داره  رفتم سبزی خورد کن رو ...

وای خدایا تصورشم حالمو بدمیکنه چقدر بی مسئولیت🤦🏻‍♀️خداروشکر عزیزم بخیر گذشته ✨میگن وقتی ازته دل بخوای درست میشه امیدوارم خدا ب زندگی منم ی نظری کنه حل کنه مشکلاتمو🤲🏻

قربونت برم عزیزم🫂نمیدونم چی بگم  ک دلتو اروم کنه ولی مطمعنم جبران میکنه برات، هممون مسائلی دار ...

نمیدونم خدانکنه ایشالله که خدا برای شما معجزه کنه هر چند برای من نکرد

در خلوت روشن با تو گریسته‌ام برای خاطر زنده‌گان، و در گورستان تاریک با تو خوانده‌ام زیباترین سرود‌ها را زیرا که مرده‌گان این سال عاشق‌ترین زنده‌گان بوده‌اند. ای عشق بی ثمر من........🥀🖤
نمیدونم خدانکنه ایشالله که خدا برای شما معجزه کنه هر چند برای من نکرد

از ته دل برات دعا میکنم هرمسئله ای داری بزودی حل بشه وتوی  نی نی سایت خبرخوشحالتو بهمون بدی😊🌸

از ته دل برات دعا میکنم هرمسئله ای داری بزودی حل بشه وتوی  نی نی سایت خبرخوشحالتو بهمون ب ...

خبر خوشحالی چی خواهر تموم شد همه چی الان عزیز من زیر خروار خاکه اون دستایی که قربون صدقه اش میرفتم صدایی که هر بار میمردم براش زیر خاکه 

دیگه چی بخوام برای چی بخوام برای کی بخوام 

رفت توجه نکرد 

خبر خوشحالی چی خواهر تموم شد همه چی الان عزیز من زیر خروار خاکه اون دستایی که قربون صدقه اش میرفتم ص ...

خدا بهتون صبربده و ب دلتون ارامش 😔🫂