2777
2789
عنوان

تولد دعوت شدم

68 بازدید | 4 پست

تولد دعوت شدم ولی نمیدونم برم یا نه کسی ک تولدشه پارسال باهم بدجوری دعوا کردیم ولی کم کم دوست شد باهام حالا نمی‌دونم برم تولدش یا نه از طرفی بعضی میگن دختر درستی نیست ولی من به جز خوبی چیزی ندیدم ازش مهربونه شما جای من بودید چیکار میکردید

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

بعله میرفتم..اون لطف کرده دعوت کرده ..من هم لطف میکنم میرم کادو هم میبرم.

ب حرف بقیه هم فک نکن ...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعله میرفتم..اون لطف کرده دعوت کرده ..من هم لطف میکنم میرم کادو هم میبرم. ب حرف بقیه هم فک نکن ...

حق با شماست ولی سر دعوایی که داشتیم دو دلم از ی طرفم میگم‌گذشته گذشته مهم اینه الان دیگه دعوا نداریم باهم

کی میگه دختر خوبی نیست؟

از چند نفر شنیدم ک خیلی پسر بازه و با کلی پسر بوده و از این حرفا خودمم پیجشو داشتم دیدم مثلا دوست بوده با پسرای زیادی دوست اجتماعی ولی خب تولدش دخترونس گفتم برم دو ساعت اینا بمونم بعد زودتر برگردم