2777
2789
عنوان

عکس دخترم بیاین

267 بازدید | 21 پست

بچه ها از این دونه ها دراورده رو بدنش دونه های گرمیه هرسال میزنه خودش خوب میشه امسال ازبس خارونده همه بدنش گرفته قرمز بزرگ شده دکتربردم فقط پماد کالامین داده میزنم. چیکارکنم خوب بشه ۴روزه اینطوریه

نگفته برا چیه؟ 

قرص یا آمپول حساسیت نداد؟ 

عرق کاسنی بده بخوره شاید از گرمی ریخته بیرون 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

ببین به چی حساسیت داره

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره دونه گرمیه ن پماد حساسیت نداد

بهش خیار ، هندوانه ، عرق کاسنی بده ، اگه شربت سیتریزین  داری بده بخوره

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

عزیزم نمیخواد چیزی بزنی ببر حموم بدنشو بااب و صابون بشور جاشو خنک کن غیب میشن ی روزه من اینکار و کرد ...

اینم وحشتانکه عین ابله مرغونه 

میبرمش حموم همشم کولر روشنه جاش خنکه

رفتیم سفر همچین شد

گرمیه

یعنی از چی ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
اخه چیز خاصی نخورده شکلات حساسه بدنشو میخارونخ بخوره اما دونه نمیزنه

میوه های این فصل حساسیت زان. باورت میشه من فقط با خیار و سیب مشکل ندارم؟ آخرین چیزایی که خوردم گیلاس و آلبالو بود که جفتشون باعث شد بدنم بپاشه..

ی بارم توت فرنگی خوردم و چند روز بعدش هندونه تمام دهنم و راه حلقم آفت بود🥲

.