2777
2789
عنوان

دختر پسرعموم

1 بازدید | 12 پست

هروقت با مامانش میاد خونمون سلام نمیکنه بهمون همینطوری میاد رو مبل میشینه ۱۱سالشه تموم چیز حالیشه میره خونه ی یکی یه سلام از دهنش بیرون نمیاد مادرش هم بهش نمیگه سلام کن زشته یه دفه تصمیم گرفته بودم میاد خونمون بهش بگم پانیذ سلامتو خوردی بهت یاد ندادن جایی میری سلام کنی مامانم دعوام کرد گفت بچش ول کن تو چقدر جنگی هستی گفتم بچس که همه چی حالیشه من جنگی ام؟ از درمون میاد تو نه سلامی نه علیکی بابا مامانمو نگاه میکنه اونا براش سلام کنن تازه خیلی هم پر رو هست مامانش مثلا داره یه ماجرایی رو برای مامانم تعریف میکنه اون میپره وسط حرف مادرش حرف میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خواهرشوهرمن ۱۵سالشه خیلی ادعای بزرگیش میشه تابستان دائم کاشت مژه ناخن ژل لب و .....داره ب همه هم میگه من۱۸سالمه

هرشبم بادوستاش کافه واینور واونور ۳یا۴میادخونه هرشبم یه پسر جدید باهاش اوکی میشه

ایناروگفتم تابدونی چقدر ادعای بزرگیش میشه

ولی امکان نداره سلام کنه😆

خسته ام

اووو انقدر زیادن این مدل بچه ها. بسیار دیدم. علاجش اینه که سلام ندی. اگر چند بار ببینه کسی سلام نمیده بهش درست میشه. بزرگتر ها اهمیت نمیدن به بچه. برای همین مامانت میگه ولش کن.

ادب مثل عطر زدن میمونه، ما برای خودمون استفاده میکنیم اما دیگران هم ازش لذت میبرن، به نظرم ادب حیاتیترین و مهمترین ویژگیای هست که یک نفر میتونه داشته باشه، ادب فقط مختص به یک جای خاص نیست، آدم باید هرجایی و هر زمانی و در هر موقعیتی ادب داشته باشه، ادب دوست داشتن، ادب معاشرت، ادب عاشقی کردن، ادب رفاقت، ادب همکاری، ادب گفتگو که اینجا توی نی نی سایت خیلی مهمه، به زبون سادهتر ادب همون حرمت نگه داشتن خودمونه. با ادبها عالیجنابن. کسی که با ادبه حتی وسط بحث هم دوست داشتنیه، ادب خاصترین و کاریزماتیکترین ویژگی یک انسانه. با ادب باشید و به بچههاتون هم ادب یاد بدید. سودش به خودتون برمیگرده.

از کجا میدونی مادرش بهش تذکر نمیده تو خونه؟من خودم ب دخترم ۷ستلشه میگم .میگه خجالت میکشم یا دوست ندارم ولی جلو دیگران بهش نمیگم چون نتیجه عکس داره .ب مرور خوب میشن.من الان تو خونه بهش گفتم تو مدرسه هرکی سلامکرد سلامکن تو هم الان دیگه میکنه ولی خودش پیش قدم نمیشه