2777
2789
عنوان

چرا پیام نمی‌ده ؟🥴

337 بازدید | 25 پست

خواستگارم آیا گیجه ؟

دیروز بیرون بودیم گل خرید و رفتیم رستوران و ... خونه شون رو از بیرون نشون داد و ... 

هی در تماسن که بله بگیم 

از این نظر نگین پس که شاید علاقه مند نیست 😅

از دیشب پیام نداده همیشه همینطوره می‌ذاره اخر شب پیام میده البته مودبانه ها 😑

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منو همسرمم همون تایم پیام میدادیم....وقتی مطمین بودیم کلاسا تمومه سلف بستس و تو خوابگاهیم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خب شما جویای احوالش شو

اولش هنوز اون باید جویا باشه 😑به مرد رو ندی هی خوبه (شوخی میکنم ولی خب برای من سخته الان شروع کننده باشم )

اولش هنوز اون باید جویا باشه 😑به مرد رو ندی هی خوبه (شوخی میکنم ولی خب برای من سخته الان شروع کننده ...

اگه جوابت مثبته حالشو بپرس شاید مشکلی براش پیش اومده

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

منو همسرمم همون تایم پیام میدادیم....وقتی مطمین بودیم کلاسا تمومه سلف بستس و تو خوابگاهیم

دیروز گفت که فردا میریم نهار مهمونی و شام مهمون داریم ولی دلیل نمیشه باید بی تاب من باشه 😑😂

اگه جوابت مثبته حالشو بپرس شاید مشکلی براش پیش اومده

جوابم ۵۰ درصد آره ست فعلا بریم مشاور 

مشاور مناسب بدونه بعد میگم آره 

شاید واقعا کار داره و درگیره من قبلا هی گیر میدادم وقت نمیذاری فلان ولی الان اینقدر خودم سرم شلوغه ...

قبول دارم خودم هم کلی کار دارم ولی اولاش آدم ذوقی داره...و به قول خودت در حد همون سلام ... باید پیام بده ...

دیروز گفت که فردا میریم نهار مهمونی و شام مهمون داریم ولی دلیل نمیشه باید بی تاب من باشه 😑😂

چی بگم

همسرم توی روز یک بار یا نهایت دوبار پیام میداد و رابطه ک جدی شد همون ی پیام ابراز علاقه زیاد بود😅

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.