2777
2789
عنوان

چرا پیام نمی‌ده ؟🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 25 پست
چی بگم همسرم توی روز یک بار یا نهایت دوبار پیام میداد و رابطه ک جدی شد همون ی پیام ابراز علاقه زیاد ...

اقایون اوکی رو که بگیرن دیگه خیالشون راحت میشه شاید خیلی پیگیر نشن...ولی خب شاید سرش شلوغه 

اللهم عجل الولیک الفرج💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اقایون اوکی رو که بگیرن دیگه خیالشون راحت میشه شاید خیلی پیگیر نشن...ولی خب شاید سرش شلوغه 

عزیزم من دوتا بچه دارم😁اشتباه ریپلای کردی

البته همسرمن اوکی ک گرفتن روابط صمیمیتر و تعداد پیامو تماسشون خیلی بیشتر شد الانم همینه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
چی بگم همسرم توی روز یک بار یا نهایت دوبار پیام میداد و رابطه ک جدی شد همون ی پیام ابراز علاقه زیاد ...

وای نه من عاشق پیامم😱😁

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
قبول دارم خودم هم کلی کار دارم ولی اولاش آدم ذوقی داره...و به قول خودت در حد همون سلام ... باید پیام ...

عزیزم شما هم تو طول روز گاهی باهاش تماس بگیر

نمیگم هر روز هفته ای یکی دو مرتبه، هم متوجه میشه که تو طول روزم احوالت رو بگیره هم اینجوری تو دلش جا باز میکنی

ابنکه بقیه میگن پررو میشه زنگ نزن برا رابطه ها آبدوغ خیاری هست نه ازدواج، و اینکه زیاده روی تو هرچیزی خوب نیست

عزیزم من دوتا بچه دارم😁اشتباه ریپلای کردی البته همسرمن اوکی ک گرفتن روابط صمیمیتر و تعداد پیامو تم ...

میدونم .قربونت.ان شاالله همیشه سالم وسلامت وخوش باشید درکنار هم...منظورم اینه که ما خانوما احساسی تریم ومدام دوس داریم اونا پیگیرمون بشن‌..والا از من که بقدری سرش شلوغه که اگه بخوام زایمان کنم بگه سرم شلوغه...بخودشم گفتم.حالا خدایی راست میگه بشدت شلوغه 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
عزیزم شما هم تو طول روز گاهی باهاش تماس بگیر نمیگم هر روز هفته ای یکی دو مرتبه، هم متوجه میشه که تو ...

درست میگین ولی خب اون خودش هفته ای ۳_۴ روز پیام میده جا خالی زیاد گذاشته اگه هر روز زنگ و پیام از طرف اون بود منم میدادم ولی خب ...نیست

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪