2777
2789

پیش فروش قیمت واقعی ارز رو مشخص نمیکنه. برای دونستن قیمت واقعی باید تا لیست شدن صبر کنید

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا واقعا لیست میشه؟

وقتی الان داره خرید و فروش میشه یعنی بله.

از دو روز پیش یکی از صرافی ها فایل مربوط به این ارز رو باز کرده یعنی ارزش گذاریش نزدیکه

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

یکی از دوستان تو یکی از تاپیک ها گفته بود من به حرام و حروم اهمیت نمیدم راستش من خیلی می ترسم نکنه واقعا پولش حرامه؟ آخه مگه ما داریم چ کار می کنیم؟ بعدم مگه نمیگن اگه بدونین پولی ک بدست اوردین از چ راهی اومده اون حرامه مگه ما می دونیم و باعلم داریم این کارو می کنیم  

یکی از دوستان تو یکی از تاپیک ها گفته بود من به حرام و حروم اهمیت نمیدم راستش من خیلی می ترسم نکنه و ...

بنظر من دستمزد زحمتیه که کشیدیم و اینترنتی که خرج کردیم 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌷