2777
2789
عنوان

خسته شدمم😭😭

149 بازدید | 12 پست

۸ ماهه عروسیم شده دارم بدبختی میکشم امسال اولین عیدم بود عیدی اوردن برام شوهرم میمه سکه هارو بفروشیم بیمه بابامو بدیم ب خدا حالم از خودش و ننه باباش بهم میخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکه ها رو کی کادو داده بود؟ اگه خانوادت دادن ببر بده النگو بخر بگو من النگو هامو دوس دارم 

عپو و دایی هام مامانمم النگو اورد با کلی خرت و پرت حالا بی پول شده یه قرون نداره واس ۳ تومن میخواد سکه هامو بفروشه 

ما هم همین داستان ها رو داشتیم 

خداشاهده سر همین از خودگدشتگی ها بود که از ۱۸ سالگی از خونه پدری رفتم پانسیون .....

همیشه فامیل گداش در خونه ما بودن واسه اینه که اونا رو لال کنه من حق مسافرت و جواهر و نداشتم ....

من جات بودم سکه می برم پیش دعانویس تا کل فامیل از چشمش بیفتن 

ما هم همین داستان ها رو داشتیم  خداشاهده سر همین از خودگدشتگی ها بود که از ۱۸ سالگی از خونه پد ...

فامیلاش چی میگفتن؟ب خدا خسته شدم بابات فلج نیس کار کنه حداقل پول بیمشو خودش بده

فامیلاش چی میگفتن؟ب خدا خسته شدم بابات فلج نیس کار کنه حداقل پول بیمشو خودش بده

همه شون دو رو با التماس میومدن کارشون راه میوفتاد بدگویی هم می کردن ! مثلا من پدر من عقده داشت همه بهش بگن تو بزرگ فامیلی آدم خوبی هستی و فلان اونا هم سواستفاده می کردن ولی به خدایی خدا قسم زندگی من رو نابود کلی حسرت کشیدم اصلا آدمی که مال خانوادش نیست مال مردمه !

شما هم اگه واقعا اگه دیدی والدینش نیازمند هستن کمک کن اما اگه تنبل و حسود باشن و دیدن تو پس انداز داری می خوان از چنگت در بیارن دیگه باید یه فکری بکنی 

همه شون دو رو با التماس میومدن کارشون راه میوفتاد بدگویی هم می کردن ! مثلا من پدر من عقده داشت همه ب ...

باور کن از اول زندگی هرچی پاگشا دادن خرج شده رفته عیدیام رفته هیچی نمونده