2777
2789

مثال 

مثلا من نمازو به صورت عادي تو دو دقيقه ميخونم ولي اگه بدونم كسي پيشمه سعي ميكنم رون وآهسته بخونم واونو 5 دقيقه طول بدم تا طرف خوشش بياد ومدحم كنه

« كلماتم را بر اساس شخصيت افراد تنظيم ميكنم »

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مدل شرک (شرک خفی) متفاوت از شرک جلی یعنی شرک آشکار هست 

در شرک جلی طرف آشکارا چیزی رو معدل و در کنار خداوند قرار میده 

در شرک خفی طرف ضمن اعتقاد به وجود و یگانگی خدا هم در باطنش شریکی هم مرتبه یا حتی قوی تر برای خدا قرار میده! و در واقع در ذهن و  به نوعی در عملش برای خدا شریک قائل میشه 

این مدل شرک یا تفکر رو در خطا یا گناهانی مثا ریا(دیگران رو شریک خدا قرار میده) ،عدم توکل، یاس و ناامیدی(مشکلاتش رو بسیار قوی تر از خدا میدونه)، ترجیح انتخاب از روی هوی و هوس وبه جای اطاعت از خدا (خودپرستی به جای خدا پرستی)

مشاهده کرد

تمثیل ورود شرک خفی در دل انسان از بیان پیامبر اکرم (ص) به این صورت هست :

(راه‌يابی شرک به دل انسان از راه رفتن مورچه‌ای سياه در شب تاريک بر تخته سنگی سياه پنهان‌تر است)

یعنی در این حد مخفی و نامشخص هست جوری که طرف اونقدری غافل میشه که درنهایت  دین به کلی از بین میره 

خلاصه شرک خفی رو میشه اینجوری گفت که در تضاد کلی با انسان خالص شده برای خداست

انسان خالص کسی هست که  تمام اعمال و زندگی و طاعت و عبادت و حتی روزمرگیش فقط و فقط برای خداست