2789
عنوان

ورم شدید پا

9317 بازدید | 29 پست

خانوما سلام وقتتون بخیر

میگم من یهویی پام شدید ورم کرد دردم نمیکنه پیچم نخورده اصلا

شاید در حد ۵ دیقه امروز میسوخت انگار روغن ریخته بودن روش ولی نزدیک یه هفته اس ورم داره

کسی تجربه مشابهی داره؟

مت پارسال اینجوری شدم بعد از یه مسافرت طولانی و خسته کننده ...فکر کردن واسه سندلم بود و اون پامو اذیت کرد به شدتم دردناک بود بعد رفتم دکتر اول ازمایش کلیه گرفتن بعد قلب...ورم پا مهمه جدی بگیر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مت پارسال اینجوری شدم بعد از یه مسافرت طولانی و خسته کننده ...فکر کردن واسه سندلم بود و اون پامو اذی ...

والا من جدی گرفتم خانوادم جدی نمیگیرن

سابقه درد قلب عصبی ام دارم...

من حتی از امپولم میترسم چ برسه دکتر و ...🥲

منم همینطور ببین تو حال مرگ باشم فقط میرم دکتر...ببین دیگه از پا درد که راه نمیتونستم برم اذیت بودم و ورمش و دفرمه شدنش بدم میومد جلو بقیه... دکترم که رفتم فقط واسه مسکن بود ولی یه هو اینقدر دکتر ریختن رک سرم و کلی ازمایش و اکو قلب و هزار تا چیز که واقعا ترسم از دکتر بیشتر شد

به نظرم جدی بگیرین و پزشک مراجعه کنین باید معاینه بشه، اگر نبض بلدین بگیرین ببینین نبض داره؟! کدوم ق ...

کل پام ورم کرده ولی بیشتر قسمت مچ پام نه نبض نداره

ممکنه از کلیه باشه؟باتوجه به اینکه قبلا خیلی دیر دستشوییم میگرف الا خیلی زود؟مثلا از ۷ ک میرم مدرسه تا ۲ ۵ یا ۶ بار دستشوییم میگرف قبلا اصلا تو تایم مدرسه دستشویی نمیرفتم...