2777
2789
عنوان

ورم شدید پا

| مشاهده متن کامل بحث + 7878 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی ؟؟؟

ببینین اگر از یک قسمت پا به پایین کلا ورم کرده مثلا از مج پا به پایین کل پا ورم کرده (نه فقط یک بخش کوچیک یا مثل گردو و اینا)، ممکنه لخته توی شریان گیر کرده باشه و کلا خونرسانی پایین اون شریان قطع میشه که خطرناکه ، ولی اگر ضربه خورده و فقط یک قسمته نه کل ناحیه تروماست فقط 

بله  لااقل این دو مورد باید چک کامل شوند  البته میتونه از خوردن نمک زیاد و یا نشستن طولا ...

نمک ک زیاد مصرف نمیکنم ولی امتحان دارم طولانی مدت مجبورم بشینم بخونم

ببینین اگر از یک قسمت پا به پایین کلا ورم کرده مثلا از مج پا به پایین کل پا ورم کرده (نه فقط یک ...

از مچ‌ ب پایین ورم کرده دردم میکنه خودش میگه ی ویزی گرد هست توش بهم نشونم داد گرده اون ی تیکه باد کرده زده بیرون یکم ولی کل مچ پاش ورم کرده 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
از مچ‌ ب پایین ورم کرده دردم میکنه خودش میگه ی ویزی گرد هست توش بهم نشونم داد گرده اون ی تیکه باد کر ...

به نظرم اگه ضربه نخورده و خیلی یهویی ایجاد شده اصلا سرسری نگیرین و سریع پزشک مراجعه کنین

به نظرم اگه ضربه نخورده و خیلی یهویی ایجاد شده اصلا سرسری نگیرین و سریع پزشک مراجعه کنین

قبلا شکسته بود همین پاش ولی عکس انداخته گفتن چیزی نیست نمیدونم والاه .ی کلیه هم نداره کبدشم چربه گرید ۳ . التهاب کبدم داره . 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
منم همینجور بودم.... اصلا فکرشو هم نمیکردم از قلبم باشه رفته بودم ارتوپد 😄

مگه از قلب هم ورم میکنه من درد استخوان دارم استخوان هایه قفسه سینه قلبم تیر میکشه و میسوزه مخصوصا وقتی سیگار میکشم گلوم باد کرده و درد میکنه 2ماهه خوب نمیشه هر چی قرص میخورم لگنم و رانه پام ورم کرده و انگار مایعی داخلشه و میسوزه و درد میکنه نمیتونم خوب راه برم کشاله ران درد میکنه میترسم سرطان باشه. به اورژانس قلب مراجعه کرده بودم اکو و آزمایش گرفتن گفتن نرماله

درد داشت پات؟من درد ندارم خب

منم لگن و رانه پام ورم کرده نمیتونم خوب راه برم میسوزه و خارش داره و درد میکنه انگار مایعی داخلشه البته من دردایه دیگه هم دارم استخوان درد قفسه سینه و پهلو و کمر و گلومم باد کرده و خوب نمیشه و صدامم همش میگیره