2777
2789
عنوان

عمل بینی😭😭

385 بازدید | 21 پست

سلام دوستان از عملم دو هفتس میگذره از وقتی گچمو برداشتم خاب ندارم نوک بینیم خیلی قلنبمه و افتاده بود اثلا دوسش ندارم 😭😭 دماغ قبلم بهتر بود با کلی تحقیق پیش این دکتر رفتم ولی ریده تو دماغم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عمل کردم  بابا تا یه سال طبیعیه تازه عمل کردی آدم انگشت کوچیکه پاش به دیوار میخوره بدفرم م ...

اخه این وسط بینیم خیلی پایین تر از سوراخی بینیمه اینم ممکنه ورم باشه؟

اخه این وسط بینیم خیلی پایین تر از سوراخی بینیمه اینم ممکنه ورم باشه؟

اره بابا مال من پره های بینیم خیلیییی ورم داشت انگار دماغم پهن شده بود اما الان کاملا جا افتاده شد مال توام درست میشه

من ۴ ماهه عمل کردم نوک بینیم هنوز ورم داره و بزرگه

زوده برا نتیحه گیری 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
اخه این وسط یینی بین دوتا سوراخای بینیم میلی پایین تر از سوراخای بینیم هست بنظرتون اونم ممکنه ورم با ...

اره نوک بینی اخرین جاییه که ورمش میره.اگه بد شده باشه هم که الان کاری ازت برنمیاد بخوای ترمیم هم کنی با یه سال بگذره ازش.زیاد جلو اینه نرو و حساس نشو

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
عکسشو فرستادم میشه نگاه کنی اون قسمتو میگم

فرم بینی ت از اول عقابی بوده باشه تغییر نمیکنه عزیزم.واسه منم نوکش رو به پایین بود بالاتر رفته ولی هیچوقت کامل سربالا نمیشه مگه اینکه خوکی عمل  کنن که بدتره به نظرم.دکترمم قبل عمل گفت نسبت به بینی الانت بهتر میشه فقط.بینی دنیا جهانبخت هم نوکش پایینه دقت کنی.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌