2777
2789

چون اصلا قهر نمیکنه وقتی یه دعوا خیلی بزرگ داشته باشیم یکم بهم بی محلی میکنه گاهی خیلی استرس میگیرم و هول میشم

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فعلا منتظرم بیاد خونه خونشو بریزم🔪😈

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
ناراحت نباش .دوست باشین باهم . تو سنای کم این قهرو اینا هست قلقل همو یاد بگیرین که بجای قهر و کدورت ...

بخدا همش من کوتاه میام کوتاه امدنی هم میگه چرا خودتو پیش من خورد می‌کنی من به این چی بگم 

بخدا همش من کوتاه میام کوتاه امدنی هم میگه چرا خودتو پیش من خورد می‌کنی من به این چی بگم 

در موارد کدورت سعی کن چندساعت سکوت کنی و حرفی نزنی.

مردها برای آرام شدن نیاز به کمی زمان دارن.

شاید خودش متوجه اشتباهش بشه و برگرده، در اینصورت دیگه دربارش حرفی نزن و به روش نیار.

در موارد کدورت سعی کن چندساعت سکوت کنی و حرفی نزنی. مردها برای آرام شدن نیاز به کمی زمان دارن. شای ...

من اصلا هیچی نمیگم بهش خیلی اذیت میشم خیلی دلم میخواد ولش کنم برم 

باید یاد بدی بهش قهر برای بچه ننه هاست یادش بده درموردش حرف بزنین بحث کنین تا اون مشکل حل شه ..مثالش میگه امروز از این روسریه خوشم نیمده چرا سرت کردی تو میای میگی دوست دارم دوتاتون قهر میکنین ..باید اینجوری بگی همسرک چرا از این روسری خوشت نمیاد اونم دلیلی بیاره قانع کننده نبود توام حرفتو بزنی دلیل سر کردنتو بگی خودش میفهمه وکم کم یاد میگیرین کنار هم چه جوری با ارامش سوتفاهمارو حل کنین.

باید یاد بدی بهش قهر برای بچه ننه هاست یادش بده درموردش حرف بزنین بحث کنین تا اون مشکل حل شه ..مثالش ...

فک نکنم شوهر من چجوری آدمی باشه هرچی من بگم غلط هستش

خوب مردا اولش همینن خودرای و لجباز مثله پسر بچه ن باید اینقدر تکرار کنی اینکارو تا یاد بگیره.

بخدا بعضی وقتا آدم میخواد آنقدر بزنمش تاادم بشه من که دوسال از کوچکتر هستم خیلی چیزا میفهمم ولی اون نمیفهمه دیروز مهمونی داشتیم یه امدش راهرو کمک کردش کلی حرف زد تو فقط می‌خوابی خونه رو تمیز نمیکنی 

بخدا بعضی وقتا آدم میخواد آنقدر بزنمش تاادم بشه من که دوسال از کوچکتر هستم خیلی چیزا میفهمم ولی اون ...

کمک کرد چیکار کرد؟ سعی کن کارایی که تنهایی میتونی انجام بدی خودت انجام بده 

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین .
کمک کرد چیکار کرد؟ سعی کن کارایی که تنهایی میتونی انجام بدی خودت انجام بده 

راهرو شسته بودم یه ذره اشغال مونده بود آمد اون تمیز کرد یه دستمال برداشته برای من پلیز برق رو پاک کردهه بخدا همه کارا خونه رو خودم میکنم