چون اصلا قهر نمیکنه وقتی یه دعوا خیلی بزرگ داشته باشیم یکم بهم بی محلی میکنه گاهی خیلی استرس میگیرم و هول میشم
_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا همش من کوتاه میام کوتاه امدنی هم میگه چرا خودتو پیش من خورد میکنی من به این چی بگم
باید یاد بدی بهش قهر برای بچه ننه هاست یادش بده درموردش حرف بزنین بحث کنین تا اون مشکل حل شه ..مثالش میگه امروز از این روسریه خوشم نیمده چرا سرت کردی تو میای میگی دوست دارم دوتاتون قهر میکنین ..باید اینجوری بگی همسرک چرا از این روسری خوشت نمیاد اونم دلیلی بیاره قانع کننده نبود توام حرفتو بزنی دلیل سر کردنتو بگی خودش میفهمه وکم کم یاد میگیرین کنار هم چه جوری با ارامش سوتفاهمارو حل کنین.
خوب مردا اولش همینن خودرای و لجباز مثله پسر بچه ن باید اینقدر تکرار کنی اینکارو تا یاد بگیره.
بخدا بعضی وقتا آدم میخواد آنقدر بزنمش تاادم بشه من که دوسال از کوچکتر هستم خیلی چیزا میفهمم ولی اون نمیفهمه دیروز مهمونی داشتیم یه امدش راهرو کمک کردش کلی حرف زد تو فقط میخوابی خونه رو تمیز نمیکنی