2777
2789
عنوان

کنکوریا🤡💅

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 36 پست
وای....میخوام فحش بدم نمیتونم اخههه ( بوووق) طرف چند سال کلاس زبان رفته نمیگه آسون بود تو که فقط فی ...

بخدا منم حرصم گرفته بود من خودمم خیلی کلاس رفتم ولی بنظرم واقعا در سطح کتاب و مدرسه دولتی که ۹۰ درصد بچه ها میرین نبود

حالا فیلم آموزشی ام نه فیلم سینمایی

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

معلما اکثرا بیسواد شدن

آخه اکثر همین معلما قبل از قرنطینه هم داشتن تدریس میکردن! و اون موقع آمار انقد افتضاح نبود. چجوری ممکنه بعد یه دوره قرنطینه همه معلمان بیسواد بشن که آمار اینجوری بکشه پایین؟

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

بخدا منم حرصم گرفته بود من خودمم خیلی کلاس رفتم ولی بنظرم واقعا در سطح کتاب و مدرسه دولتی که ۹۰ درصد ...

میگفتی امیدوارم فیلم لحظه ای که کارنامه رو میبینی ببینم🤡😂

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

کاش بر می داشتن تاثیرشو

این چه مسخره بازیه دیگه 

از اولم زندگی دهه هشتادیا پر چالش بود🤦🏻‍♀️😑

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

این حرفا بیشتر برا اینه که خودتو و وجدانتو اروم کنی مطمعن باش خیلیا ۱۹ ۲۰ ان جنگ سر ۲۵. همه ک قرار نیست نخونن همون نصفم نمره بالا ۱۸ داشته باشن چقدر ترازا و رتبه ها افت میکنه خودتو گول نزن بخون 

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث ضجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...

کاش بر می داشتن تاثیرشو این چه مسخره بازیه دیگه  از اولم زندگی دهه هشتادیا پر چالش بود🤦🏻‍♀️ ...

واقعا خوشحالم که از چرخه کنکور خارج شدم. دقیقا سال بعد از کنکور من تغییراتشون شروع شد.

در رفتم خدایی.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

فکت :درس خونا میگن امتحان سخت بود درصورتی که نمره خوب میگیرن  تنبلا میگن اسون بود در صورتی که ...

دقیقااااا

بیرون حوزه ما همه میگن واااای چقدر آسون بود احساس میکنم فقط من خنگم یا برای من فقط سخت بود

دقیقا این حسو کنارشون پیدا میکنم:

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

دقیقااااا بیرون حوزه ما همه میگن واااای چقدر آسون بود احساس میکنم فقط من خنگم یا برای من فقط سخت بو ...

ولشون کن همشون چرت میگن 

طرف تو طول سال امتحان عربی کلاسی ۵ هم نمیگرفته بعد از حوزه اومدیم بیرون میگه من عالی دادم 

صبح میشه این شب 🌱

این حرفا بیشتر برا اینه که خودتو و وجدانتو اروم کنی مطمعن باش خیلیا ۱۹ ۲۰ ان جنگ سر ۲۵. همه ک قرار ن ...

من دارم میخونم از اول سال با اینکه پشت کنکوری بودم خوندم نه ماه فارسی و زبان و دینی خوندم حالا به نظرت طبیعیه برای من سخت باشه واسه یکی که شب امتحان به زور لای کتابو باز کرده آسون باشه؟؟؟؟؟

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

ببین من اکثرا عالی هم بدم هیچوقت نمیگم آره خیلی خوب بود و ۲۰ میشم چون همیشه امکان اشتباه هست 

حتی پاسخنامه هم ببینم همه رو درست نوشتم نمیگم ۲۰ میشم 

اینایی که میگن عالی دادیم بخدا تو دوستام هست همه تحدیدی😂

واقعا خوشحالم که از چرخه کنکور خارج شدم. دقیقا سال بعد از کنکور من تغییراتشون شروع شد. در رفتم خدای ...

نمیدونم شانس من گنده چیه

سال اولی که رفتم نهم آزمون نمونه تیزهوشان کشوری شد

رفتم دهم نهایی ۶۰ درصد کنکور شد

خدا به خیر بگذرونه واقعا

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️