2777
2789
عنوان

کنکوریا🤡💅

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 36 پست
من دارم میخونم از اول سال با اینکه پشت کنکوری بودم خوندم نه ماه فارسی و زبان و دینی خوندم حالا به نظ ...

اره بعضی درسا ک اسون میدن اونایی ک کمتر خوندن بهتر میزنن اونایی ک بهتر خوندم ب خاطر بی دقتی کم میشن نمونش خودم تو دینی و ریاضی 

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث ضجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...

ببین من اکثرا عالی هم بدم هیچوقت نمیگم آره خیلی خوب بود و ۲۰ میشم چون همیشه امکان اشتباه هست  ...

وای منم دقیقااا

حتی حس کنم خوب دادم نمیگم خوب دادم چون به مصحح بستگی داره  و حتی اگر یه امتحان رو حس کنم آسون بود نمیگم وای چقدر آسووون چون ممکنه یکی بد داده باشه و روحیه ش تضعیف بشه 

با اینکه خیلی خوندم ولی سختی این امتحانا رو احساس میکنم ولی بعضیا میان حرف چرت میزنن که خیلی آسون بود کاملا در سطح کتاب بود و ...

تاپیکا بعد اومدن کارنامه دیدنیه😏

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اره بعضی درسا ک اسون میدن اونایی ک کمتر خوندن بهتر میزنن اونایی ک بهتر خوندم ب خاطر بی دقتی کم میشن ...

امتحانای آسون بماند

زبان و فارسی چی؟؟

طرف میگه من شب امتحان خوندم بالای ۱۹ میشم

یا میگه فقط درس اولو خوندم ۱۵ میشم

اینا طبیعین یا فقط برای تضعیف روحیه بقیه ست؟؟؟

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

امتحانای آسون بماند زبان و فارسی چی؟؟ طرف میگه من شب امتحان خوندم بالای ۱۹ میشم یا میگه فقط درس ا ...

هر کسی هوش و استعدادش فرق داره شاید واقعا راست میگن یا بخیال خودشون درسته همه ک دروغ نمیگن حوزه ما بچه ها خیلی درسخونن مشخصه دارن راست میگن وقتی میگن ۲۰ میشیم نمیشه بگی ک دروغه

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث ضجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...

جدی؟ من هر بار میومدم خونه نظرات بچه ها رو چک میکردم می‌دیدم همهههه میگن آسون بوده و فلان ..میگفتم ه ...

همبشه همینه

تاپیکای بعد کنکور اردیبهشت رو دیدی ؟؟؟ همه میگفتن بالای ۷۰ زدیم احساس کردم فقط من خراب کردم همین موضوع باعث شد یه هفته سراغ درس نرم

حالا تاپیکای بعد جوابای کنکور دیدنی بود🤡🤡

همونا که میگفتن بالا ۶۰ ۷۰ زدیم ۴۰ درصد به زور زده بودن

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

هر کسی هوش و استعدادش فرق داره شاید واقعا راست میگن یا بخیال خودشون درسته همه ک دروغ نمیگن حوزه ما ب ...

عزیزم طرف میگه فقط درس اولو خوندم ۱۵ میشم قبلش هم نخونده بودم

فکرشو بکن مگه میشه ۱۵ نمره فقطططط از درس اول بیاد؟؟

اوکی فرض میکنیم همه ۲۰میشن ولی خب حتما موقع کارنامه ها یه سر به سایت بزن دقیقا مثل اتفاقی که سر کنکور افتاد

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

آخه اکثر همین معلما قبل از قرنطینه هم داشتن تدریس میکردن! و اون موقع آمار انقد افتضاح نبود. چجوری مم ...

چون معلما تنبل شدن بعد کرونا

هرچند دانش اموزا هم شدن اما معلم با دانش اموز قابل مقایسه نیست