2777
2789
عنوان

کنکوریا🤡💅

344 بازدید | 36 پست

🟡مصحح عربی : از هر ۱۲۰ برگه عربی اصلاح شده ، بیشتر از نصفش زیر ۱۰ هستن !

کم کم به این نتیجه رسیدم عمه های من بودن میگفتن همه رو بیست و نوزده میشن🤡

هربار بعد امتحان تو سایت میام بیشتر از ۵۰ درصد بچه ها میگن ۱۹ تا ۲۰میشیم این نمره غیر ممکن نیست ولی اینکه همه به این نتیجه برسن این نمره رو میگیرن خیلی مسخره ست🥱😏

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

زبان رو ندیدی

میگفت خیلی سخت بود ۲۰ نمیشم میشم ۱۹.۵ پرسیدم چقد. زبان خوندی خارج از ندرسه گفت هیچی فیلم سینمایی دیدم😂

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

عزیزم یه سوال نتایج مصاحبه فرهنگیان اومده؟یانه؟

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونای که میگن آسون بود به خانواده ها رو که زنده میخوامممم

من مامانا میپرسن میگم متوسط بود سوال آسون داشت سوال سخت هم داشت 

حالا مامان بپرسه بچه ها میگن وای خاله انقد آسون بود که نگو 

اصلا آمار عجیبی داریم بعد از قرنطینه کرونا میدیم توی آموزش و پرورش. دو سه ساله همین آشه و همین کاسه.

من برام سواله معلما بد درس میدن یا دانش‌آموزا بد درس میخونن که وضع میشه این.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

اصلا آمار عجیبی داریم بعد از قرنطینه کرونا میدیم توی آموزش و پرورش. دو سه ساله همین آشه و همین کاسه. ...

بیین ما شدیم مثل یه خونه که از اولش ویرانه 

یعنی از همون کلاس هفتم و هشتم که آنلاین شد این خونه آجار هاش اشتباه چیده شده حالا هم وضع اینه 

با سختتر کردنش دارن بدترشم میکنن 

زبان رو ندیدی میگفت خیلی سخت بود ۲۰ نمیشم میشم ۱۹.۵ پرسیدم چقد. زبان خوندی خارج از ندرسه گفت هیچی ف ...

وای....میخوام فحش بدم نمیتونم

اخههه ( بوووق) طرف چند سال کلاس زبان رفته نمیگه آسون بود تو که فقط فیلم دیدی میگی آسون بود؟؟؟؟؟؟؟ 

وای خداروشکر من ندیدمش وگرنه کامل از خجالتش درمیومدم😂

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

اصلا آمار عجیبی داریم بعد از قرنطینه کرونا میدیم توی آموزش و پرورش. دو سه ساله همین آشه و همین کاسه. ...

بقیه رو نمیدونم ولی من خودم بد میخونم

تا حالا نشده برای امتحانی دو دور کتاب بخونم

برای همین هر درسی سخت بود فک میکردم واسه من سخته فقط

بیین ما شدیم مثل یه خونه که از اولش ویرانه  یعنی از همون کلاس هفتم و هشتم که آنلاین شد این خون ...

قبول دارم آموزش و پرورش خانه‌ایه که از پای‌بست ویران است و این تغییرات کنکور و نهایی هم دیگه تیر خلاص بود.

راست میگی شاید از پایه ضعیف شدن همه

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

نه هنوز شنیدم هفته بعد میاد

ممنونم 🙏♥

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜