kkfati مدیر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 1174 عنوان حس ششمیییی | مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 332 پست کسی هست سوال بپرسم ؟(فقط واسه سرگرمی😉) 1403/03/25 | 13:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
strong_girlll عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 3077 مهربون روهندان نکته بین عاشق طبیعت و پرواز یکم میترسی بله دقیقاحستون درمورد اینکه این ماه کار پیدا میکنم یا ته جیه عزیزم؟ پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25326 بله دقیقا حستون درمورد اینکه این ماه کار پیدا میکنم یا ته جیه عزیزم؟ پیدا میکنیدعام کن اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
strong_girlll عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 3077 پیدا میکنی دعام کن واقعاااا؟چقدر حستون درست بوده تا الان؟🤗🥰خیلی برام مهمه کار پیدا کنمحتما عزیزم ان شاءالله که به هر خواسته ایی که دارید برسید و اول از همه سلامتی و آرامش نصیبتون بشه پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25326 واقعاااا؟ چقدر حستون درست بوده تا الان؟🤗🥰 خیلی برام مهمه کار پیدا کنم حتما عزیزم ان شاءالله ... نمیدونم میگن درسته تقریبا مرسی دعا کن فردا خبرخوب بهم بدن اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25326 میشه بگید کی گره از کار من باز میشه؟ به زودی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
nuran730 عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 4498 تموم میشه ولی حس میکنم برمیگرده بهت چشم ابرو مشکیه و قد متوسط؟ چشم و ابرو مشکیقد هم متوسط رو به بالا بلهالان باز آشتی کرد.نمیدونم دقیق مشکلش چی هست.انقدر دوستش دارم که نمیتونم ولش کنم. لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25326 چشم و ابرو مشکی قد هم متوسط رو به بالا بله الان باز آشتی کرد.نمیدونم دقیق مشکلش چی هست. انقدر دوس ... فقط میتونم بگم با چشم باز تصمیم بگیر صحبتی که ما میکنیم از رو احساسه ولی تو تصمیمت با عقل و نسبت به رفتاره عزیزم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25326 تجربی رشته خوبی میاری ان شاءالله♥️موفق باشی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
nuran730 عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 4498 فقط میتونم بگم با چشم باز تصمیم بگیر صحبتی که ما میکنیم از رو احساسه ولی تو تصمیمت با عقل و نسبت به ... این که میگن عشق کور و کر میکنه واقعا درسته.یه وقتایی میگم برم دعا بگیرم که ازش دلسرد بشم بازم ولی این بزرگترین اشتباهه. لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/
نیلو_فر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 536 پیدا میکنی دعام کن سلام میشه بهم بگی منم این ماه باردار میشم یا نه و اگه میشم برام میمونه من یه تجربه سقط تو ۴ ماه دارم خیلی نگرانم دعام کنید
مریمآه عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 801 رشته خوبی میاری ان شاءالله♥️موفق باشی عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی💗
strong_girlll عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 3077 نمیدونم میگن درسته تقریبا مرسی دعا کن فردا خبرخوب بهم بدن ان شاءالله عزیزم❤ پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷