بچه ها سلام شنیدید میگن قرص ال دی رو توی شامپو بچه بریزی باعث جلوگیری ریزش مو میشه؟کسی بوده امتحان کرده باشه ؟اثری داشته براتون ؟؟؟اگه ریزش مو هورمونی باشه چی ضرر نداره؟
امروز تاریخ 1405.5.25هفت ساله باهاتم و تو همه سختیا کنار هم بودیم من رسیدن به تورو به ابلفضل سپردم💚به امام حسن و امام حسین امام رضا:)میدونم واسطه های خوبی برای رسیدن بهت پیش خدا انتخاب کردم هیچوقت ناامیدم نکردن من میدونم که اخرش مال من میشی به زودی زود میام اینجا و تاریخ نامزدیمونو به امضام اضافه میکنم خدا خودش از عشق من بتو خبر داره میدونم خدای من خدای ناامیدیاس تو ناامیدترین حال بندش امیدوارش میکنه خدایا به حق اولاد فاطمه به حق مهدی زهرا اگه به صلاحمه بهم برسیم اگه صلاحم نیس کاری کن به صلاح بشه و بهم برسیم تا دوماه دیگه ما نامزد کردیم من میدونم خدای من خدای ادمای غریبه:) ابلفضل من کارم دست خودت عموی رقیه کمکم کن توروبه ناامیدت جلوی امام حسین 🥲
امروز تاریخ 1405.5.25هفت ساله باهاتم و تو همه سختیا کنار هم بودیم من رسیدن به تورو به ابلفضل سپردم💚به امام حسن و امام حسین امام رضا:)میدونم واسطه های خوبی برای رسیدن بهت پیش خدا انتخاب کردم هیچوقت ناامیدم نکردن من میدونم که اخرش مال من میشی به زودی زود میام اینجا و تاریخ نامزدیمونو به امضام اضافه میکنم خدا خودش از عشق من بتو خبر داره میدونم خدای من خدای ناامیدیاس تو ناامیدترین حال بندش امیدوارش میکنه خدایا به حق اولاد فاطمه به حق مهدی زهرا اگه به صلاحمه بهم برسیم اگه صلاحم نیس کاری کن به صلاح بشه و بهم برسیم تا دوماه دیگه ما نامزد کردیم من میدونم خدای من خدای ادمای غریبه:) ابلفضل من کارم دست خودت عموی رقیه کمکم کن توروبه ناامیدت جلوی امام حسین 🥲
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
آره من ریزش موهام هورمونی بود برا من که عالی بود جدا از اینکه ریزش موهامو متوقف کرده رویش مجددم برام ایجاد کرد 3 ماه ازش استفاده کردم بعد پلکانی کمش کردم الان 2 روز در هفته میزنم ولی موهایی که در اثر از استفادش در اومده ثابت مونده
دریا در استکان کسی ریختن خطاست نیکی که از حد بگذرد اصلا ثواب نیست..