2777
2789
عنوان

تناسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 86 پست

من هدفم و روی تحقیق گذاشتم 

کما اینکه اعتقاد ب خدا پیامبر همه چیز دارم 

درمورد تناسخ 

همه ی انسان‌ها از ازل خودشون جسمشون و زندگیشونو انتخاب میکنن کمااینکه آقای موزون هم اینو گفت ک انتخاب در ازل بوده 

این بخشی از داستان 

پس اینکه ما خودمون این زندگی رو انتخاب کردیم 

میتونه بر چ اساسی باشه من شنیدم میگن 

یا 

کارما 

یا دارما 

اگه بخاد بر اساس کارما باشه 

تناسخ اینطور مفهوم پیدا میکنه ک 

انسانهااا هر عملی ک انجام میدن تمامش عکس العمل خواهد داشت 

پس حتما درین دنیا باید کارما پس بدن 

انسان برای اینکه 

روحش ب تعالی برسه 

باید درس هایی رو پاس کنه 

پس روح ها وقتی ک کارما دارن 

مجبورن در شرایط سختتر ب دنیا میان و رنج میکشن 

تا روح تعالی پیدا کنه و کارما ها پاک بشن 

تا درس هاشو بگیره و ب نور برسه 

و هیچ عملی درین دنیا بی پاسخ نخاهد بود 

حالا درست و غلطش 

الله و اعلم 

من اعتقاد دارم 

انسان باشیم 

رفتار درست داشته باشیم 

قطعا اگه هر اشتباهی بکنیم دنیا بی صاحب نیست 

و جزاش رو میبینیم 

من سعی کردم 

فقط این و مد نظرم قرار بدم ک 

انسان خوبی باشم 

هیچ کدوم از دین های آسمانی اسلام مسیحیت و یهودیت این نظریه رو قبول ندارند. این یه نظریه شیطانیه کام ...

حالا من یک سوال از شما بپرسم 

اینکه همه ما بدون هیچ گناه و پیشینه ای در این جهان هر کدوم سرنوشت و امکانات و نعمات متفاوتی داشته باشیم هم خنده داره.مثلا دو نفر که هر دو اولین تجربه زندگیشون هست یکی در خانواده بسیار ثروتمند به دنیا میاد و یکی در خانواده ای بسیار فقیر.این چه جور عدالتیه؟ دقیقا بر چه اساسی خدا تصمیم گرفته یکی خوشبخت باشه یکی بدبخت؟ و بعد بابت گناهانی که ناشی از شرایط جبری و خارج از اراده خودمون باید در دنیای دیگه مجازات هم بشیم 🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به زندگی قبلی اعتقاد دارم .

تازه گذشته از اون حتی به این باورم که کسی میمیره میره اون دنیا بعد یه مدت که به حساباش رسیدگی شد .کلا پاک شد از گناه .مثلا یکی میبینه سی ساله مرده.قطعا دیگه حسابش پاک میشه.

واون دوباره به شکل یه نوزاد .در خانواده دیگه .تو شهر دیگه به دنیا میاد.

من اینو باور دارم.

دیدین کسی که تازه فوت میکنه .زود زود به خواب عزیزانش میره .

بعد چند سال دیگه اصلا عزیزانش خوابشم نمیبینن.

فکر کنم بخاطر همینه .چون دیگه .اون تو شهر دیگه .کشور دیگه ‌با یه شخصیت دیگه به دنیا میاد.

اعدام بشه تقاص ی نفرو داده باقیه ادمایی که گشته چی هر کسی ی جون داده و ی بار میمیره نمیتونه توی ی زن ...

دیگه بازماندگان فردی ک فوت کرده با مردن اون شخص تصور می‌کنند ک عدالت اتفاق افتاده 

هر کدام از بازمانده ها همین اعتقاد رو دارن 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 
برای اثبات عقاید خودت چی؟؟؟  مارو متقاعد نکن ولی باور منطقی و درستت رو بگو و اثبات کن و نقد ها ...

خیلی وقته یاد گرفتم قرار نیست همیشه برای قبول کردن عقایدم به دیگران بشینم باهاشون بحث کنم 

میخوای تناسخ و باور کن میخوای نکن 

نه برام اهمیتی داره نه سودی داره 

بعدم من با هر آدمی حرف نمیزنم 

شما هم ادمی نیستی که با توضیح دادن من متقاعد بشی پس وقتمو و بیهوده هدر نمیدم وگرنه میتونم ساعت ها برات بنویسم 

کار های خیلی مهمتری از توضیح دادن برای شما دارم 

وقت خوش 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
دیگه بازماندگان فردی ک فوت کرده با مردن اون شخص تصور می‌کنند ک عدالت اتفاق افتاده  هر کدام از ...

مشکل اینه دید شما مادیه و فقد فرد رو میبینید دراصل اون فرد چن نفر رو کشته و تقاص جان ی نفرو داده اگه دونفر از ی خانواده باشن چی اون وقت چی مثل صربها که گاهی تچندین عضو ی خانواده رو کشتن اون موقع چی 

مشکل اینه دید شما مادیه و فقد فرد رو میبینید دراصل اون فرد چن نفر رو کشته و تقاص جان ی نفرو داده اگه ...

خب جواب خودت چیه 

کسی ک چند نفر رو کشته مجازاتش چیه؟ 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 
خب جواب خودت چیه  کسی ک چند نفر رو کشته مجازاتش چیه؟

کسی کا چند نفرو کشته باید چند بار بمیره تا تصویه بشه درسته ؟و این تو حالت تناسخ امکان نداره اون ادم برای جرمی که توز این زندگیش انجام داده نهایت میتونه یک بار بمیره واگه قرار باشه ادمی که هزار نفرو کشته هزار بار بدنیا بیاد و بمیره که این دیگه اسمش عدالت نیست ی جور نوشابه اضافه دادن بهشه واینجاست که بهشت و جهنم معنا پیدو میکنه از اونطرف ادمی که دارویی پیدو میکنه ودر طول تاریخ جان هزاران نفرو نجات میده چه پاداشی مقابل با نجات جون ادمها میتونه دریافت کنه ؟

کسی کا چند نفرو کشته باید چند بار بمیره تا تصویه بشه درسته ؟و این تو حالت تناسخ امکان نداره اون ادم ...

زندگی عزتمند و شهرت جهانی 

هر کسی به عقیده خودش میگه حقیقت  اونایی هم که به تناسخ معتقدند اصرار دارند حقیقت همینه حقیقت ...

وقتی میگم تحقیق کنید مطالعه کنید بگردید یعنی همین که نیاید بگید هیچ سند و مدرکی وجود نداره! 

چی درباره ادیان آسمانی میدونید؟ چی خوندید و شنیدید؟ دین یعنی همین که راه رو نشون میده، انسان رو آگاه میکنه و به یقین میرسونه. هرکسی هم تحقیق میکنه و دینش رو انتخاب میکنه. شما چیکار به بقیه داری که به چی اصرار میکنه؟ شما دنبال راه خودت باش وگرنه شیطان پرست هم تو دنیا وجود داره، سوسک‌پرست هم تو همین عصر ما تو دنیا وجود داره، مگه هرچی هست و هرکی هر اعتقادی داره درسته؟ الان تو همین تاپیک‌خودتون شاهد هستید خانمی اومد گفت له تناسخ اعتقاد دارم ولی هرکی ازش سوتل پرسید که چرا و دلیلت چیه و... جواب نداد گفت ریپلایم‌نکنید!

اصلا بر فرض مطالعه هم نکرده باشیم بالاخره انسانیم و عقل داریم، از حکمت و عدالت خدا به دوره که انسان رو خلق کنه و راه رو نشونش نده و آگاهش نکنه.

حالا من بحث عقلیش رو‌گفتم، بحث فراعقلی و معجزات رو‌ پیش نمیکشم که طرف میره حرم در خالی که نمیتونه از رو ویلچرش پاشه و دکترا جوابش کردن، شفا یافته و سلامت برمیگردونه خونش و‌خیلی از انسانها در طول تاریخ با دیدن همین معجزات دینشونو انتخاب کردند و مسلمان شدند. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀