2777
2789

من جای جوشام بیشتر لکه میشن و دکتر این کرم ها رو بهم داد لطفا اگ از هرکدومشون استفاده کردید و تجربه ای دارید بگید بم  

کرم ضد لک MQ

کرم سی بی پاریس

ژل شستشو صورت VITALAYER

قرص ازیتروسپت

ترمیم کننده سی بی هیچ تاثیری نداره

کلا محصولاتش بدرد نمیخوره

ام کیو و ویتالایر خوبن ولی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شمام جای جوشم لکه قهوه ای میشه ولی دکتر نرفتم

من دکتری ک رفتم تو شهرمون خیییییییییلی معروفه اگ دوس داشتین از اینا استفاده کنین (اگ خواستید نحوه استفادشونم میگم بتون)

من دکتری ک رفتم تو شهرمون خیییییییییلی معروفه اگ دوس داشتین از اینا استفاده کنین (اگ خواستید نحوه اس ...

دستت درد نکنه من فعلا یکم درونم مشکل داره هورمونی و... به هم ریختم میخوام برم دکتر اول اونا درست بشه اگه پوستم خوب نشد اینا که شما گفتی هم امتحان میکنم

دلتنگ خودمم 

عععع سی بی رو شما استفاده کردید؟

این رو میگید دیگه؟

اینقدر بدرد نخور بود که میزدم به لبم چون شنیده بودم برای ترک لب کرم ترمیم کننده خوبه؛روی همون لب هم تاثیر نداشت 

همونجوری دست نخورده انداختمش توی کشور کمد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵