queen923 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 2518 عنوان میشه جواب سونوم رو ببینید🙏🏻😔 105 بازدید | 8 پست ناخواسته باردارم بچه سوم هست امکانش هست پوچ بمونه؟ شرایطشو ندارم متاسفانه 😔 . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... 1403/03/25 | 11:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عکاس_جون عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2271 خدا حفظش کنهکاملا سالمه معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
عکاس_جون عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2271 به همسرتون گفتین باردارین؟راضیه برای نگهداشتن بچه ی سوم؟ معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
queen923 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 2518 خدا حفظش کنه کاملا سالمه قلب و کیسه زرد و فتال پل رو ندیدن یعنی سالمه؟ اخه شرایط نگهداریشو ندارم😔 . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...
queen923 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 2518 به همسرتون گفتین باردارین؟ راضیه برای نگهداشتن بچه ی سوم؟ بله در جریان هست اما میگه هرجور میدونی تصمیم بگیر همسرم دلش میخواد بدنیا بیاد . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...
عکاس_جون عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2271 قلب و کیسه زرد و فتال پل رو ندیدن یعنی سالمه؟ اخه شرایط نگهداریشو ندارم😔 اگه مشکل داشت تو سونو مینوشتوقتی برای ۳ هفته ی دیگه وقت داده یعنی مشکلی نداره.قلب از هفته ۶ تا ۸ تشکیل میشهاین سونو خیلی زوده برای تشکیل قلب معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
عکاس_جون عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2271 بله در جریان هست اما میگه هرجور میدونی تصمیم بگیر همسرم دلش میخواد بدنیا بیاد چقدر خوبخوشبحالتون که همسرتون اینقدر بچه دوست و خانواده دوستن.من یه دونه فقط دختر دارم که ۳ سالشههمسرم این یه دونه رو هم نمیخواستبعد ۷ سال آوردمش معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
queen923 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 2518 اگه مشکل داشت تو سونو مینوشت وقتی برای ۳ هفته ی دیگه وقت داده یعنی مشکلی نداره. قلب از هفته ۶ تا ۸ ... کیسه زرد وفتال پل هم نداره اخههمش میگم شاید پوچ باشه به همین امید اقدام نکردم برای سقط😔 مرسی خواهر 🙏🏻 . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...
queen923 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 2518 چقدر خوب خوشبحالتون که همسرتون اینقدر بچه دوست و خانواده دوستن. من یه دونه فقط دختر دارم که ۳ سالش ... خدا حفظشون کنه گل دخترتون رو یدونه کمه ولیاین مردا میگن بیار بچه اما از صفر تا صد بزرگ شدن بچع با مادره . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...