بچها فسنجون میخوام بپزم قبلا با مرغ و گوشت ریش شده خوردم خوب بوده اما الان تو گوگل زدم میگن با گوشت قلقلی خیلی مجلسیه کسی تا حالا این مدل درست کرده؟ خوب میشه
ی دونه پیاز رنده کن سرخ ک شد گروهای اسیاب شده بریز یکم تفت بده بعد توش اب سرد یخ بریز بزار سه ساعت بپزه ابشم کم شد باز اب بریز بعد چرخکرده رو توش ی پیاز رنده کن قلقلی کن جدا سرخ کن اضافه کن به خورشتت بزار دوساعتم اونجا بپزه تو این حین رب انارتم اضافه کن و یکمم اگه دوسداشتی شکر