2777
2789
عنوان

فسنجون کی بلده؟

59 بازدید | 12 پست

بچها فسنجون میخوام بپزم قبلا با مرغ و گوشت ریش شده خوردم خوب بوده اما الان تو گوگل زدم میگن با گوشت قلقلی خیلی مجلسیه کسی تا حالا این مدل درست کرده؟ خوب میشه 

ی دستور بدین پس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عالی میشه

ی دونه پیاز رنده کن سرخ ک شد گروهای اسیاب شده بریز یکم تفت بده بعد توش اب سرد یخ  بریز بزار سه ساعت بپزه ابشم کم شد باز اب بریز بعد چرخکرده رو توش ی پیاز رنده کن قلقلی کن جدا سرخ کن اضافه کن به خورشتت بزار دوساعتم اونجا بپزه تو این حین رب انارتم اضافه کن و یکمم اگه دوسداشتی شکر

خب خداروشکر پس خوب میشه اخه یکی اینجا گفت درست کردم شوهرم قلقیلیارو جدا کرد نخورد 😑

خب سلیقه ای بعضیا دوست ندارن دیگه

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

مامان من با گوشت چرخ شاده معمولی ، یعنی قلقلی نمیکنه.

با گردو جرخ شده یک دست میشه.

ولی بی برکت و گوشت خیلی زیاد میخواد. برای مهمون زیاد نمی صرفه.

من برای مهمون زیاد با مرغ تکه شده بزرگ درست میکنم.

مثلا هر سینه یه مرغ ، ۶ تکه یا ۸ تکه میکنم

گوشت قلقلی گوشت مخلوط گوسفندی و گوساله خوبه؟ چ گوشتی بهتره

من هربار گوساله درست کردم چون گوسفندی بدم میاد

اما شما میتونی مخلوط بزنی

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

ینی مرغ رو ریش میکنید یا نه همینجوری تکه ای؟

نه ریش نمیکنم

تیکه های مثلا اندازه دو بند انگشت خرد میکنم و سرخ میکنم آخر سر به خورشت اضافه میکنم

گوشت قلقلی هم خواستی بریزی گوشت با پیاز و ادویه جات مخلوط کن قلقلی سرخ کن آخر سر بریز تو خورشت