2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز پیداش نیست

216 بازدید | 10 پست

بچها من چندروز پیش بخاطر مشکلی ک تو رحمم بود یه جراحی تو مطب زنان داشتم سرپایی بود و روحیمم خراب بوده

خلاصه پریروز باهاش بحثم شد گفتم که دلم گرفته مارو ببر یه دوری باماشین بزن گفت خستم (حالا برا کار بقیه تادیروقتم باشه میره)

مارو پیاده کرد وگفت میرم فلش و از دوستم میگیرم ومیرم میخوابم(مغازه دوستش تومسیر خونه پدرشوهرمه من مخم داغ کرد گفتم حال داری بری فلش وبیاری ولی حال نداری مارو ببری بیرون)

(ما ۱ ماهه خونه پدرم هستیم من و بچم وخودش خونه پدرشوهرمه خونه خریدیدم منتظریم مستاجر تا ۱۰ روز دیگه تخلیه کنه)

خلاصه منم دست بچه وگرفتم و ازحرصم پیاده بردمش پارک محلمون اونم ۱۱ شب شوهرمم هی بوق میزد ک برگرد دیره گفتم برنمیگردم شما برو تنهایی

خلاصه هوا گرم بود زود برگشتیم من وبچه ولی زخم جراحیم انگار از گرما بدترشد دردش و دارومو خوردم خوابیدم صبح با فشار ۸ راهی بیمارستان شدم

خلاصه شوهرم سرکاربود ولی باابام بهش زنگ زد

بعد اون شوهرم یبار صبح زنگ زد ک نتونستم جوابش بدم ودیگع زنگی نزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار درستی کردی عزیزم ‌.اما همسرت برگشت خونه ؟

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

آخه یازده شب خیلی واجبه بچه رو ببری بیرون؟ تازه جراحی شدی باید استراحت کنی ما ۹ شب می‌خوابیم🥴

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بعد اون عصری خودم زنگ زدم ک کجایی گفت اومدم بازار ماشین دوستمو اوردم ماشین بخره بلدنیست اومدم باش ی نیم ساعت دیگه میام منم عصبی شدم قطع کردم پیام دادم ک بیا بچه رو ببر اذیت میکنه وپدرمادرم سنشون بالاس تحمل نمیکنن

اونم بعدش اومد دنبال بچه دم در وبردتش خونه پدرشوهرم

شب ساعت ۱۰ شب پیام دادم ک بچه میمونه پیشت یا میاریش هیچ جوابی نداد و از تاریخچه مکالمه ایرانسل من فهمیدم تا ۱۲ شب بیدار بوده چون ب خواهرش زنگ زده بود حالا بیرون بود یاخیرو نمیدونم ولی خیلی ناراحت و دلگیرم

کار درستی کردی عزیزم ‌.اما همسرت برگشت خونه ؟

عزیزم میگم ک من خونه پدرمم و شوهرم خونه پدرشوهرمه چون وسایلمونو گذاشتیم خونه پدرشوهرم جانبود برم اونجا

و ۸ روز دیگه خونمون تخلیه میشه

ازاین دلگیرم ک همسرم حتی سراغ حالمو نگرف دلم شکست وبغضی عجیب گرفتم

آخه یازده شب خیلی واجبه بچه رو ببری بیرون؟ تازه جراحی شدی باید استراحت کنی ما ۹ شب می‌خوابیم🥴

سرلج یهو عصبی شدم که اون حوصله داره تنهایی بره پیش دوستش ولی برا بیرون بردن ما خستس منم روحیم واقعا چند روزه داغونه بعد این جراحی

عزیزم میگم ک من خونه پدرمم و شوهرم خونه پدرشوهرمه چون وسایلمونو گذاشتیم خونه پدرشوهرم جانبود برم اون ...

بعله عزیزم متوجه شدم . چه میشه گفت اینکه شما رو درک نمیکنه عجیبه .این لجبازی ها در ازدواج جواب نمیده 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••