2777
2789
عنوان

جای بخیه،کسی تجربه داره

70 بازدید | 6 پست

سلام دوستان،یه زخم بخیه داشتم واسه خیلی وقت پیش عفونت کرد موقعی که باز بود الان بعد از چنر ساله همون جای بخیه یه قسمتیش خیلی میخاره ممکنه وااسه عفونت باشه

عزیزم خواهش میکنم لطفا برو یه سونو بده خواهرم دقیقا همینجور بود چند سال پیش دکتر خودش رفت و کلی دارو مصرف کرد بعد چند سال اون قسمت یهو وا شد و کلی چرک خون بیرون زد

دکتر دیگه ای رفت که گفت شانس اوردی عفونت به خون نزده و با سونو تشخیص داد که مقداری نخ بخیه جا مونده

جراحیش کرد برداشت و راحت شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خواهش میکنم لطفا برو یه سونو بده خواهرم دقیقا همینجور بود چند سال پیش دکتر خودش رفت و کلی دارو ...

میشه یه توضیح بدید سونوک انجام داد چطوره اگر میشه

دکتر چی باید برم؟

این رفت دکتر جراح عمومی البته چون این دکتره تو شهرمون معروفه و همه جور مریض ویزیت میکنه.

بخیه سزارین بود همه جاش بسته شد جز یه گوشه.

پیش دکتر خودش دکتر زنان زایمان خییییییلی رفت امد کرد کلی چرک خشک کن و این چیزا خلاصه اون گوشه یه جور ناجوری پوستش بسته شد 

ولی چند سال عذاب کشید مثلا خیلی پیاده روی میکرد درد میگرفت یا خارش داشت و دکتر خودش نتونست این تشخیص ساده رو بده چیزی جا مونده.

یه روز کار شدیدی کرده بود و انقد خم راست شده بود که اون قسمت بخیه سر باز کرد و چرک خون زیادی در اومد.

که سریع رفت پیش این دکتر جراح که براش اورژانسی سونو نوشت انجامش داد و فهمید یه مقدار نخ بخیه جامونده بوده و همونجور گوشتو کشیده بودو داخل رفته بود تقریبا ۵ ۶ سال تو شکم بود.

جراحیش کردو برداشت راحت شد