2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شوهر من خیانت نمیکنه ولی من سه تا سقط داشتم بعد از آزمایشات زیاد فهمیدیم مشکل ازمنه و باید آی ...

ای وای عزیزم ان شاءالله خدا یه نی نی خوشگل و سالم و صالح بهت میده دامنتو سبز می‌کنه 

میفهمم بعضی مردا واقعا دل آدمو میشکونن 

راستش منم جدا شدم انقدر حرفا تو اون زندگی کوفتی شنیدم که دلم شکسته

❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام

شک ندارم دختر خواهرمم بیدار بوده مگه میشه همچین چیزی لباستو بزنه بالا 

دست کنه تو سینت و نفهمی 

منه احمق نفهمیدم چند وقت پیشم هی هرجا شوهرم میخاست بره اینم میگفت منم میام منه احمق هم نمیفهمیدم چجریان از چی قراره

عزیزم شوهر من خیانت نمیکنه ولی من سه تا سقط داشتم بعد از آزمایشات زیاد فهمیدیم مشکل ازمنه و باید آی ...

از ته قلبم برات دعا میکنم خدا یه نینی خوشگل بهت بده 

کوچک تر آنی که برنجانی✌️😊
ای وای عزیزم ان شاءالله خدا یه نی نی خوشگل و سالم و صالح بهت میده دامنتو سبز می‌کنه  میفهمم بع ...

بمونم دلم خوش نیست برم کسی رو ندارم که بهش تکیه کنم پدر و مادرم هستن ولی دلشون نمیخواد من طلاق بگیرم 

خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔

اون بچه نیست اونم مثه همین اشغاله  چرا بهم نگفت چرا

شاید بچه ترسیده شاید به مادرش گفته 

مادرش از ترس آبروشون و خراب نشدن زندگی تو گفته به کسی نگو 

چقدر سخته عزیزم خدا دلتو آروم کنه 

چرا تنها بودن  خونه شما بوده  از کجا میدونی برا اینکه زندگیت خراب نشه چیزی نگفته

مامانم اسباب کشی داشت و هممون اومدیم کمکش تو روز روشن نمیدونم من کدوم گوری بودم

بمونم دلم خوش نیست برم کسی رو ندارم که بهش تکیه کنم پدر و مادرم هستن ولی دلشون نمیخواد من طلاق بگیرم ...

میفهممت واقعا سخته شرایطتت اینکه آدم دلش خوش نباشه واقعاااااا درد عمیقیه چون خودم همینجوری ام

ولی عزیزم سعی کن خودتو سرگرم کنی باشگاه بری کلاس هنری جایی بری تا واسه چند ساعت ذهنت آروم باشه و فکر و خیال اون زندگی رو نکنی 

خدا بزرگه توکل کن بهش