2777
2789
عنوان

چ حس بدی امیدوارم کسی تجربع نکنه

185 بازدید | 14 پست

۴ ماهی  میشه  از عکس نامزدیش  که انتشار کرد  میگذره امشب عکس  ازدواجشو گذاشته  بود    

کلی  گریه کردم    فکر نکنم  کسی  مثل اون  دیگ  پیدا بشه    به زنش   حسودیم  میشه  😭 

از  خانوادم  بدم میاد  که محدویت ها باعث   بهش  نرسم 

چرا  سرنوشت ما آدما ها اینجوریه   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق ب نرسیدنه ک خوشه

کجاش  خوشه  نشستم دارم  گریه میکنم    

من  اصلا  درک نمیکردم  همچین  تایپک هایی رو   

ولی  وقتی  دیدم  عکس رو   انگار  قلبم خورد شد   

چ حس  بدیه  چی  میشد  میرسیدم  بهش   من خوشبخت میشدم  چی میشد  

کاش وقتی دونفر قسمت هم نیستن هیچ وقت توی سرنوشت هم قرار نگیرن...

دقیقااااا کاش   هیچوقت نمیدیدمش   کاش   باهاش  ارتباط نمیگرفتم    

نزدیک   ۱۰۰ تا خاستگارداشتم  هیچ کدوم  به گرد  پای این  نمی رسیدن  همشون  آشغال    

به هیچ کسم  به انداره این حس  نداشتم  

دارم  دیونه میشم   

اون‌رفت  سر زندگیش  من  موندم  بازم  تنهایی   

میدونست دوسش داری

دوست بودیم   عزیزم  

میگفت   بریم  بگردیم  در ارتباط باشیم  باهم   ولی  من انقدر محدودیت داشتم  که   آخرش  خود خرم  کات  کردم   خاک  تو سرم      

دوست بودیم   عزیزم        میگفت   بریم  بگردیم  در ارتباط ب ...

الهی😓منم خیلی دوران مجردیم محدود بودم تااینکه رفتم دانشگاه  ی شهردیگه دوست شدم اومدخواستگاری الانم ور دلمه 

قسمتت نبوده گلم انشالله ی بهترش گیرت بیاد

دقیقااااا کاش   هیچوقت نمیدیدمش   کاش   باهاش  ارتباط نمیگرفتم     نز ...

چقدر میفهمم چی میگی🥲

منم چندوقته درگیر یه ماجرای این شکلیم که دیروز تموم شد و الان تا حدودی شبیه همیم 

نمیدونم چی بگم که ارومت کنه چون میفهمم غمش جوریه که با حرف و شعار حل نمیشه فقط امیدوارم زودتر این روزا بگذره و یاداوریشون انقدر باعث عذاب نباشه🥲❤

الهی😓منم خیلی دوران مجردیم محدود بودم تااینکه رفتم دانشگاه  ی شهردیگه دوست شدم اومدخواستگاری ا ...

خوش به سعادتت  

نه  فکر نکنم  بهتر از اونی  توی  دنیا باشه 

فکر کن جزو قویترین مردان آهنین  و وکیل  بود   اخلاقش  عالی  با ادب   متین   باوقار   خوشگل  خوشتیپ  خوش  هیکل  کل  خانوادشون وکیل   با فرهنگ    اصن  یه سری  عکس  نامزدیشو گذاشتم  همه هنگ  کردن  

خوشبحال زنش   😭

چقدر میفهمم چی میگی🥲 منم چندوقته درگیر یه ماجرای این شکلیم که دیروز تموم شد و الان تا حدودی شبیه ه ...

آدم  فکر میکنه  فراموش کرده  وای  به اون‌ روزی چشمت   بیفته  بهش      داغون میشه ادم  قلبش میخاد از جا دربیاد  

و چ  بد که اون‌ زمان  دیگه مال کس دیگه اس    

باید  تا اخر  عمر  با حسرت  زندگی  کنی