2777
2789

سلام چطوررییی

اکثر تاپیکا شعرتو دیدم 

آفرین که تلاش میکنی خواهر گلم😍😍❤️❤️

امیدوارم بالاخره موفق شی 

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام چطوررییی اکثر تاپیکا شعرتو دیدم  آفرین که تلاش میکنی خواهر گلم😍😍❤️❤️ امیدوارم بالاخره ...

فدات بشم من تو خوبی عزیزم 

عه چهدعالی واقعا ممنونم ازت 

فدات بشم من خیلی ممنونم 🥺❤️❤️❤️

مرسی عزیزم توهم همینطور ایشالا به هرچی میخوای برسی

قربونت عزیزم به خوبیت

عشق منی😍😍❤️

براش آینده در نظر گرفتی؟ 

تو نی نی سایت تا جایی که تونستم همه تاپیکا شعر و داستان و متنو اینارو خوندم انقدر ناراحتم خیلیا استعداد دارن ولی کسی حمایتشون نمیکنه .. دلم میخواست خودم میتونستم ولی  کار خودم گیره 😅❤️❤️

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

قربونت عزیزم به خوبیت عشق منی😍😍❤️ براش آینده در نظر گرفتی؟  تو نی نی سایت تا جایی که تونست ...

فداتم🙂💚🌱❤️

راستشو بگم دوست دارم یه خواننده واقعی باشم یعنیزشعر ملودی همه چی مال خودم باشه ولی خب نمیشه و درواقع به خاطر اینکه از حرف زیاد خفه نشم می‌نویسم 

چه عالی آره آدمای با استعداد خیلی زیادن که البته من خودمو بینشون نمیدونم خیلیا میتونن درست و قشنگ شعر بنوبسن و حرف بزنن یا هرچی ایشالا کار خودتم درست میشه و همه اون با استعداد ها به حقشون میرسن

فداتم🙂💚🌱❤️ راستشو بگم دوست دارم یه خواننده واقعی باشم یعنیزشعر ملودی همه چی مال خودم باشه ولی خب ...

عزیزمی❤️❤️🌹🌹

نه انقدر بی اعتماد به نفس نباش لطفا میدونم سخته مشکل منم هست ولی

اکثر این خواننده های کارای قبلشونو ببین واقعا ارزش خاصی نداره ولی الانم چون معروفن نازشونو میخرن 

بعدم شعر نوشتن سخته اکثرا حتی خودمم بی قافیه درمیارم ترجیح دادم زیاد بهش گیر ندم 

همین که تلاش میکنی مطمئناا موفق میشی 

خودم اینجا یه مدتی یکیو داشتم انقدر درست وقشنگ مینویسه ولی اونم دیگه درگیر کار و اینا شده 

تا ۳۰ سالگی زوده واسه تسلیم شدن راهتو برو درکنار حالا درس یا هرچی .. فوقش اونموقع یه تصمیمی میگیری دیگه

عزیزمی❤️❤️🌹🌹 نه انقدر بی اعتماد به نفس نباش لطفا میدونم سخته مشکل منم هست ولی اکثر این خواننده ه ...

خیلیییییی ممنونم ازت که بهم انرزی و اعتماد به نفس میدی خیلی ممنونم ازت ایشالا توهم و من خیلی زود کیفت کارمون بیشتر میشه

خیلیییییی ممنونم ازت که بهم انرزی و اعتماد به نفس میدی خیلی ممنونم ازت ایشالا توهم و من خیلی زود کیف ...

حتما لایقشی 😊❤️

انشاالله عزیز دلم 😘