2777
2789
عنوان

بیاین از مشتری عجیب امروز بگم

634 بازدید | 27 پست

از مشتری های قدیمی صاحب ارایشگاهمون بود 

چون دیرمون شده بود زود شروع کردم ب کار کردن

خودش هم گفت چه خواسته ای داره و ...

من کارم اکستنشن مژس

تو این حین به هیچ عنوان نباید چشمتو باز کنی چون گاز چسب میره تو چشمت ، با وجود اینکه چندین بار گفتم به روی خودش نیاورد با تلفنش کار میکرد یا یهو منو نگاه میکرد و...

خلاصه بعد ۳ ساعت و نیم کارش تموم شد

کارش ک تموم شد رفت جلو اینه ک اینا بلندن من نمیخوام بلند باشن تغییرشون بده هر چی گفتم اصرار ک کوتاهشون کن من ته مژه ها رو کوتاه کردم براش دوباره رفت جلو اینه به حالت گریه وای چرا کوتاهشون کردی اینا ک فرقی با مژه های خودم ندارن

گفتم عزیزم من دیگه باید چکار کنم بگو تا انجام بدم

گفت نمیخوام اصلا صافشون کن

چقدر میشه هزینش گفتم هزینه ریموم ۵۰ تومنه

ک گفت هزینه ریمو نباید بگیری

بازم کنار اومدم

وسط ریمو پشیمون شد ک نه من ک نگفتم اینا رو بکنی گفتم صافشون کن 😐

گفتم بهش از هزینه ریمو پرسیدی پرسیدم ازت ریمو کنم گفتی اره بعد الان دیگه حرفت چیه؟

زد ب کولی بازی و زجه و ...

البته ک من همون مقدار کمه پول موادمو ازش گرفتم

کلا ۳۰۰ تومن کشیدم

اونم رفت

زنگ زده ب مدیر سالن ک پول دادم هیچ کاری برام انجام نداده

زنگ میزنم شکایت میکنم مژه های خودم ریختن شوهرم شاکیه شکایت میکنه ازتون اعصابش خورده

بعد متوجه شدم لهجه عجیب ایشون بخاطر این بود افغان بودن ( زودتر میفهمیدم اصلا قبولش نمیکردم)

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری ندارم شما کارت بد بوده یا خوب  فقط متوجه نشدم این حرفها چه ربطی به افغان بودنش داشت!!!!

ربطش اینه دوست ندارم کاری براشون انجام بدم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

😶😑عجب ادمی بوده من جای شما حرصم گرفت  ازین بیشتر انتظار نمیره

بخدا پشیمون شدم از کارم

وای یارو واقعا خل وضع بوده  من جات بودم اصلا ب این درخواست های بیجا اهمیت نمی‌دادم رو دادی بش

تا جایی ک راه داشت باهاص مدارا کردم چون دلم میسوزه برا مشتریام دوست دارم راضی برن

ولی بخدا این تکلیفش با خودش مشخص نبود

دقیقاا خیلییی پروعن خیلیی

اونا رو باید جوری زد که ادرس خونشونو گم کنن والا تقصیر خودمونه رو دادیم بهشون

تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳

ببخشید یه سوال میپرسم اگه خواستین جواب بدین 

من تازه دوره اکستنشن رفتم میخوام متریال بخرم مدل بزنم ولی خب زیاد میشه ازین لحاظ که اندازه ها فرق داره ضخامتا برا هر مدل متفاوته 

باز سایز اوکیه ولی مثلا بخام نه تا پالت از سایز یک تا نه بخرم برا هر مدل با ضخامتای مختلف خیلی زیاد میشه 

چیکار کنم به نظرتون؟ البته مگاوالیوم نمیخوام کلا بخرم اون هیچ

عیبی یوخدی اولرم من،سن یاشا آذربایجان❤

متنفرم ازشون

چند روز پیش نگهبان ساختمون بقلی ک افغانه رو همسایمون زده بود

مامانم ناراحت شد براش پانسمان اینا برد

منم خیلی ناراحت شدم ک چرا زدنش

الان میبینم خودشونم مقصرن