2777
2789
عنوان

خودمو میکشم

396 بازدید | 26 پست

البته میترسم اینکارو نمیکنم

ولی دلم‌میخواد برم تو کما ۱۰ سال نباشم

دلم‌میخواد خانوادم بیشتر قدرمو بدونن

خیلی داغونم. خیلی خستم. خیلی حالم بده و هیشکی نمیفهمه حتی خدا.حتی خودم

بیا باهم بمیریم

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم حالم بده بخدا قسم سرد درد دارم میمیرم

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

منم  من هیچ کاری هم نمیتونم حتی نمیدونم چطور باید خودمو بکشم ن عرضه زندگی ن مرگ دارم

ناراحتیت باعثش چیه ؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

خودم  از خودم خوشم نمیاد  هیچ کاری تموم نمیکنم کلی اختلال دارم ،

راجب درس؟ 

یا چی؟

راجب درس؟  یا چی؟

درس ،اره 

وهمه چی 

اصلا الان زندگی نمیکنم 

ن میرم بیرون ن درس میخونم همش میخونم ول میکنم ،

بعد بیرونم ذاتا اظطراب اجتماعی دارم وقتی می‌خوام برم انگار مرگ 

تو خونه هم از تنهایی دارم می‌پوسم 

اصلا هیچ راهی جلوم نیست 

درس ،اره  وهمه چی  اصلا الان زندگی نمیکنم  ن میرم بیرون ن درس میخونم همش میخونم ول ...

منم ناراحتم...

چند سال تنهایی بزرگ شدم ...

هیچکس بهم محبت نکرده...

پدر و مادرم جدا شدن

بابام یک سال نشده رفت زن گرفت 

زندانیم کرده تو خونه 

میگه دانشگاه و کار ممنوع چون پسر هست

میگه باید شوهر. کنی 

همه فامیل بهم حرف زدن بهم گفتن پدرت تورو برای پول میفروشه . نامزدم بهم خیانت کرد جدا شدیم . پسر عموم که اومد خاستگاریم به مامانم درخاست رابطه داد . من دیر فهمیدم. خیلیییییییییییی گریه کردم خیلیییییییییییی شکستم من سنی ندارم ولی کلی درد کشیدم خیلی برام سنگین این همه مشکل حل نشدنی

منم ناراحتم... چند سال تنهایی بزرگ شدم ... هیچکس بهم محبت نکرده...  پدر و مادرم جدا شدن باب ...

واقعا سخته برات ،💔ولی دمت گرم تونستی دووم بیاری

منم شاید از تربیتمه هیچ وقت نمیتونم زندگی کنم ضعیف هستم ومیخوام با این ضعیفی مبارزه کنم ولی هرچقدر بیشتر بیشتر مبارزه میکنم بیشتر منو میکشع تو خودش ،

واقعا سخته برات ،💔ولی دمت گرم تونستی دووم بیاری منم شاید از تربیتمه هیچ وقت نمیتونم زندگی کنم ضعیف ...

نامزدم که بهم خیانت کرد بعد ۸ ماه با اون دختره بهم زدن و بهم پیام داد کارت دارم زنگ بزن . منم جوابشو ندادم . موندم با چه رویی بعد جدایی پیام میده و اون همه کار که کرد ... بنظرت من با این همه دیونه دور برم چیکار کنم چرا این همه آدم کثیف دور برمه