2777
2789
عنوان

پشیمون شدم اومدم تو لاین ارایشگری

281 بازدید | 8 پست

همش سر و کله زدن با ادمای زبون نفهم

ک هیچی از کاری میخوان انجام بدن نمیدونن

من خودم قبل اینکه کاری انجام بدم میرم سرچ میکنم

مطلب میخونم اینا اصلا حرفامو جدی نمیگیرن

فرسوده شدم تو همین ی سال

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت چیه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من نتونستم مشتری جذب کنم خیلی سرخورده شدم😔😔😔 یه سال ناخن کار کردم مشتریام بااینکه راضی بودن بعد ی ...

مردم پول ندارن خودم سه ماه کاشت داشتم پولام داشت ته میکشید گاهی تقصیر ناخن کارا نیست حتی برای ریمو هم نرفتم

درسته کارتون خیلی سخته وباسلیقه ی آدما که یه چیز کاملانسبیه ربط داره  ولی برعکس مشکل شماهم صدق می کنه  بعضی ازآرایشگرا خودشون توکار مهارت کافی رو ندارن بعد که مشتری ازکارشون اظهارنارضایتی می کنه میگن مشتری نفهمه 

یکی نیست بهشون بگه این حرفه طوری نیست که فقط باگذروندن یه دوره بتونی آموخته هاتو توسروصورت مردم پیاده کنی باید تجربه کسب کنی و مدتی زیر دست افراد باتجربه بصورت عملی کار یادبگیری