2777
2789

من اتفاقا فقط دوس داشتم با ادم مناسبی ازدواج کنم و از خونمون راحت بشم

اگه ادم ازدواج نیستی و دختر محکم و توانایی هستی مستقل شو

ولی اینو بدون بخاطر راحت شدن از خونتون تن به هر ازدواج یا هر شخص و مکانی نده

درست انتخاب کن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
من اتفاقا فقط دوس داشتم با ادم مناسبی ازدواج کنم و از خونمون راحت بشم اگه ادم ازدواج نیستی و دختر م ...

آخه دیگه نمیتونم ازدواج کنم هیچکسو دیگه دوس ندارم محکمم نیستم نمیدونم چیکار کنم خیلی اذیتم اینجا نمیتونمم ازدواج کنم

لطفا لایک نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه دیگه نمیتونم ازدواج کنم هیچکسو دیگه دوس ندارم محکمم نیستم نمیدونم چیکار کنم خیلی اذیتم اینجا نمی ...

چندسالته عزیزم؟

سرکار نمیری؟

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
۲۱ میرم درامدش کمه

۲۱ که سنی نداری عزیزم

سرکار هم اینجا که میری در حدی بمون که برات سابقه کار بشه بعدش جای دیگه رو پیدا کن و از اینجا بیا بیرون

خودتو با کار مشغول کن، صبح برو سرکار عصر و شب بیا خونه فقط برای شام و خواب رو خونتون حساب کن، با کسی هم حرف نزن و اکثرا اتاق خودت باش

یه شخص مناسبی که پیدا شد هم ازدواج کن

عنوان تاپیکاتو دیدم که رابطه ی ناموفقی داشتی ، کم کم فراموش میکنی و به زندگی برمیگردی عزیزم، اینا همه ش درس و تجربه ست، همه ی ادما برای موندن نمیان توی زندگیمون از خیلیاشون باید درس و تجربه یاد بگیریم

من سی سالمه عزیزم این حرفا رو خودتم یه روزی بهش میرسی