2777
2789

فقط برای پاک کردن میکاپ یا کلا روتین پوستی؟؟؟

برای پاک کردن میکاپ اول با بالم پاک میکنم بعدش میسلار بعدش با فوم میشورم و تونر میزنم 

روتین پوستی هم بعدش انجام میدم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط برای پاک کردن میکاپ یا کلا روتین پوستی؟؟؟ برای پاک کردن میکاپ اول با بالم پاک میکنم بعدش میسلار ...

منم میکاپم پاک میکنم و با شوینده میشورم و ابرسان میزنم و یک ساعت بعد هم اداپالن و صبح هم بعد از اینکه پوستم شستم ترمیم کننده میزنم 

فقط برای پاک کردن میکاپ یا کلا روتین پوستی؟؟؟ برای پاک کردن میکاپ اول با بالم پاک میکنم بعدش میسلار ...

روتین پوستی اصولا شب و روزش مشخص باید باشه

چون میکاپ معلوم نیس کدوم زمان انجام میدی ک بعدش روتیم انجام بدی

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

روتین پوستی اصولا شب و روزش مشخص باید باشه چون میکاپ معلوم نیس کدوم زمان انجام میدی ک بعدش روتیم ان ...

همه آدما یکبار صبح و یکبار شب روتین پوستی انجام میدن فکر نمیکردم لازم باشه اینو تو هم ن پیامم توضیح بدم و قطعا وقتی اونجوری گفتم یعنی شب ها میکاپ رو پاک میکنم که بعدش روتین دارم😊

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

همه آدما یکبار صبح و یکبار شب روتین پوستی انجام میدن فکر نمیکردم لازم باشه اینو تو هم ن پیامم توضیح ...

چندساعت میکاپ رو پوستت میمونه؟ 

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것