فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂 برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊
شتر یه حالت شیرین و گرمی داره ولی خیلی نزدیک به گوسفنده
بوقلمون که اصن رنگش فرق داره
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷
فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂 برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊
چه عالی خب دیگه نخور خیلی سخته ها اولش نه واسه اینکه دلت بخواد مه واسه بی شعوری و بی ادبی و بی احترامی اطرافیان خیلی سخته خیلی اذیتت میکنن البته اکر اطرافیان بیشعوری داری
من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️🩹
وقتی میخری میفهمی دیگه،گوساله توی خورشت یکم بافت سفت داره و درشته معمولا بدون تغییر شکل،اما گوسفند به اصطلاح آب میشه توی خورشت،مثلا ماهیچه ش کوچولو میشه،تو چرخ کرده گوساله خالص خشکه و برگر و کبابش خیلی منسجمه،ولی مخلوطش با گوسفند یا گوسفند خالص لطیفه و چرب و خیلی هم جمع میشه،بوقلمون چرخ نمیکنم و نمیدونم،توی خورشت و خوراک هم که معلومه از گوسفند روشنتره شبیه سینه مرغه یکم
اره بوقلمون که جزو پرندگانه وقتی پخته بشه بیرونش رنگ گوشت گوسفند میگیره ولی نصفش میکنی توش روشنه معلومه کاملا
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷