2777
2789

از طعم و بافتش

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

از بو و رنگ میشه فک کنم و قطعا مزه منوه خداروشکر دیکه هیچ نوع گوشتی نمی‌خورم راحتم

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاو و گوساله سفت تره

شتر یه حالت شیرین و گرمی داره ولی خیلی نزدیک به گوسفنده

بوقلمون که اصن رنگش فرق داره

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

چرخکرده باشه چطوری میفهمی بوش معلوم نباشه بخاطرادویه

رنگش

مثلا گوشت گوساله تیره تر از گوشت گوسفنده

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

خوشبحالت منم ازگوشت بدم میاد

چه عالی خب دیگه نخور خیلی سخته ها اولش نه واسه اینکه دلت بخواد مه واسه بی شعوری و بی ادبی و بی احترامی اطرافیان خیلی سخته خیلی اذیتت میکنن البته اکر اطرافیان بیشعوری داری

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

وقتی میخری میفهمی دیگه،گوساله توی خورشت یکم بافت سفت داره و درشته معمولا بدون تغییر شکل،اما گوسفند به اصطلاح آب میشه توی خورشت،مثلا ماهیچه ش کوچولو میشه،تو چرخ کرده گوساله خالص خشکه و برگر و کبابش خیلی منسجمه،ولی مخلوطش با گوسفند یا گوسفند خالص لطیفه و چرب و خیلی هم جمع میشه،بوقلمون چرخ نمیکنم و نمیدونم،توی خورشت و خوراک هم که معلومه از گوسفند روشنتره شبیه سینه مرغه یکم

Nop
پختش منظورمه وقتی بپزه یاسرخ بشه هم ازرنگش مشخصه؟

اره بوقلمون که جزو پرندگانه وقتی پخته بشه بیرونش رنگ گوشت گوسفند میگیره ولی نصفش میکنی توش روشنه معلومه کاملا

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

چه عالی خب دیگه نخور خیلی سخته ها اولش نه واسه اینکه دلت بخواد مه واسه بی شعوری و بی ادبی و بی احترا ...

اصلادلم نمیخاددقیقامنم مثل شمابخاطربقیه مجبورم گاهی اوقات یادم میوفته چطوری ذبح میشن چه زجری میکشن اصلادلم نمیخاد

وقتی میخری میفهمی دیگه،گوساله توی خورشت یکم بافت سفت داره و درشته معمولا بدون تغییر شکل،اما گوسفند ب ...

مرسی ازراهنماییت

شترمرغ هم گوشتش رومیخورن؟نمیدونیداون چطوریه؟