سلام و درود
من آدمی هستم که روابط اجتماعیِ فردیم با دیگران خوبه.یعنی آدم خون گرمی هستم و با دیگران راحت میتونم ارتباط برقرار کنم و صحبت کنم.
اما وقتی در جمع قرار میگیرم یک مقدار احساس راحتی ندارم و راحت نیستم و خصوصن برای ارائه و کنفرانس و پرسش استاد خیلی استرس میگیرم و حتا دستام یخ میشه و مثلن صدای قلبمم میشنوم.و این مورد از بچگی در من بوده و اساسی نرفتم رفعش کنم..
تو جمع خصوصن دانشگاه من دلم میخاد آدم فعالی باشم راحت نظر بدم راحت کنفرانس و ارائه بدم و جمع رو تو دستم بگیرم..اصلن دلم نمیخاد تو جمع آدم گوشه گیر و ساکت و خجالتی باشم. اما درحال حاضر من تو جمع خجالتی هستم و راحت نیستم و استرس میگیرم و این خیلی منو ادیت میکنه..منی که دلم نمیخاد اینجوری باشم و باعث شده ک نتونم استعدادامو بروز بدم و استعدادام دارن خفه میشن.برا منی ک از قلبم دوست ندارم اینجوری باشم خیلی چیز بدیه..خصوصا وقتیکه میبینم یه سریا قشنگ فعالن و راحت جمع رو میگیرن تو دستشون.
دوست دارم تو تابستون کامل این مشکلو رفع کنم.که دیگ برا دانشگاه مشکلی نداشته باشم.
نمیدونم برای رفع این موضوع این مدت باید چیکار کنم.کلاس چی برم یا چ کتابی و... بخونم.
دوست دارم اساسی رفع کنم.فقط یه راهکار قطعی ک حتما رفع میشه دوست دارم پیدا کنم.
لطفا نظرات و راهکاراتونو بگید تا کمکی شه🥰❤️❣️🩵