2777
2789

من تابحال نرفتم 

فقط داخل کلیپ های اشپزی دیدم همجا سرسبز همه نوع درخت دارن همه خوردنی ها رو خودشون میکارن 

واقعا همینطوره؟؟؟

بعد فرهنگ مردم شما چطوریه 

مذهبین؟خسیسن؟و....

راست میگن شمال هوا شرجیه و خنک نیست؟

لطفا به سه تا سوال جواب بدین

اونایی که خب زمین و باغچه دارن بله خودشون میکارن 

ولی اگه یه نفر ساکن مرکز شهر باشه خب قطعا می‌خره از لحاظ ذهنی هم بسیار روشن فکر و امروزی هستن و فرهنگ خیلی قشنگی دارن و بله هواش هم شرجیه و مرطوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونکه همه چی میکارن که مال روستاها هست 

خیلی سرسبز و قشنگه 

مذهبی نیستن 

خسیس نمی‌دونم 

شرجی هم آره دیگه نزدیک دریا هست شرجی میشه 

ما یه بار آبان رفتیم عااالی بود 

ولی تابستون میریم گرم و شرجیه معمولا 

البته نه همیشه 

اونیکه میبینی همه سبزی و اینا خودشون می‌کارند همشون اونجوری نیستن بستگی به سبک زندگی طرف داره

فرهنگو نمیتونم بگم چون کاربریمو دوسدارم😁

و گرم و شرجی شدییییید خواستی بری فقط فروردین و اردیبهشت برو و آخر شهریور و مهر مواقع دیگه غیر این بری از گرما میمیری

پارسال ما تیر ماه رفتیم قشنگ مریض شدیم از گرما

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

همه جاسرسبز تو روستاها معمولا سبزیکاری هس

هوا شرجی گرررم شبا خوبه

مردم علی ابادکتول مذهبی هم هستن لابلاش هم غیر مذهبی بی‌حجاب دیده میشه

جو ارومی داره صمیمی هستن

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

من اصلیتم شمالی‌ها ولی تهران بزرگ شدم بعد ازدواجم اومدم شمال الان شمال زندگی میکنم.

بانواز خودت دست نکش.خودت چتر باش.خودت ابرباش.خودت باران.شک نکن خدا نابغه بوده،ک توراافریده بیخیال بنده هایش ک دنیای زنانه ات را نادیده گرفته اند❤️بانوایندفعه سرسفره تو نان گرم بخوراصلاتمام زیتون های دنیا هم مال توهروقتم تنت سردشدتنهایت برا بغض نکن آوازکن باصدای بلندبراگرمیه دلت بخوان دیگرهیچوقت تنهایت راگریه نشان نده حتی وقتی تنهامیخوابی❤️بگذارایندفعه لالایت برای خودت...بانوخوب می‌شودعصرانه مهمان خودت باشی❤️بانوبانوبانو❤️چایی ک دم کشیددامن کوتاهت یادت نرودقندتودل قندان آب میشودطهم گس چایی را هورت میکش بانویک دل سیربخند❤️بخندب ریش روزگارب ریش کسانی ک توراناقص العقل خواندندوخود زاده تواَنده اگرعاطفه ومهر تو نبودتوراب قضاوت نمی نشستندو حکم ب مشروطی ازادیت نمیدادندک هرجامیری گزارش کنی ک من می‌گویم من میخواهم و من منشان گوشَت ک سهل است جانت را پرکند❤️مهربان یک دل سیربخواب تا دردحرفهایی ک دل کوچکت را می‌شکندفراموش کنی❤️بانوکامل خداآرامش هستی رادرچشمانت درحلقه اغوشت درست روی لبهایت ب امانت گذاشت ب جهنم برود،هرک آرامشت رادستخوش زمختی خویش کند ب جهنم برودانکه بلندی روحت رانمیبیندولی فرودفراز تنت راخوب میشناسد❤️ب جهنم برودکسی ک توراضعیفه خواندتا ضعف خودش ب چشم نیاید❤️بین خودمان باشدخداشرمنده جای نوازشهای ک روی تنت مانده.❤️بانوراستی حال دلت چطوراست؟چندوقت است رویاندیدی،راستی هنوزاشک میریزی؟؟؟قول دادی ک دیگرتنهایت راباگریه نشان ندهی. نکند هنوزمنتظرشنیدن دوست دارمی!!!بیابحث راعوض کنیم راستی موهایت رابگذاربلدشودبگذاراززیرروسری هوایی بخورندلاک قرمز یادت نرودخداهرچه صورتی وقرمزوسرخابیست رابراتوافریده ❤️کلاغ ها دیرزمانیست پشت سرطاوس حرف میزنند❤️اصلابگذاریک کلاغ چهل کلاغ کنندتوگوشواره های رافراموش نکنی❤️بانوهروقت دلت خواست دستت راازماشین بیرون ببروتن وحشی بادرالمس کن.هروقتم دلت خواست لب جوی راه بروحتی بلدحرف بزن وبخندوهرروزبرقص خواستی باسازدلت خواستی هم .....❤️فقط یادت نرودبانوکامل وزیباتوسلیقه خاص خدایی❤️آنِ خلقتت خدا قلیانی چاق کردپای روی پایش انداخت و روی بوم نازنین وجودت قلم عشق راچرخاند پس تو نابترینی بانو تو نابترین شعرخدایی توسَرانگشت بهاری بخندازته دل رها و بزن قید احساسی ک نخوانَد تمنای نگاهت را.....❤️❤️❤️

مذهبی بودن خسیس بودنو اینا تو همه فرهنگیه هس ربطی ب شمالی ترک ندار.محصول کاشتنم هرکی دلش بخوادجاشو داشته باشه میکنه.هوا هم آره اردیبهشت فروردین خوبه بقیه ماها تابستون خیلی کرم میشه

بانواز خودت دست نکش.خودت چتر باش.خودت ابرباش.خودت باران.شک نکن خدا نابغه بوده،ک توراافریده بیخیال بنده هایش ک دنیای زنانه ات را نادیده گرفته اند❤️بانوایندفعه سرسفره تو نان گرم بخوراصلاتمام زیتون های دنیا هم مال توهروقتم تنت سردشدتنهایت برا بغض نکن آوازکن باصدای بلندبراگرمیه دلت بخوان دیگرهیچوقت تنهایت راگریه نشان نده حتی وقتی تنهامیخوابی❤️بگذارایندفعه لالایت برای خودت...بانوخوب می‌شودعصرانه مهمان خودت باشی❤️بانوبانوبانو❤️چایی ک دم کشیددامن کوتاهت یادت نرودقندتودل قندان آب میشودطهم گس چایی را هورت میکش بانویک دل سیربخند❤️بخندب ریش روزگارب ریش کسانی ک توراناقص العقل خواندندوخود زاده تواَنده اگرعاطفه ومهر تو نبودتوراب قضاوت نمی نشستندو حکم ب مشروطی ازادیت نمیدادندک هرجامیری گزارش کنی ک من می‌گویم من میخواهم و من منشان گوشَت ک سهل است جانت را پرکند❤️مهربان یک دل سیربخواب تا دردحرفهایی ک دل کوچکت را می‌شکندفراموش کنی❤️بانوکامل خداآرامش هستی رادرچشمانت درحلقه اغوشت درست روی لبهایت ب امانت گذاشت ب جهنم برود،هرک آرامشت رادستخوش زمختی خویش کند ب جهنم برودانکه بلندی روحت رانمیبیندولی فرودفراز تنت راخوب میشناسد❤️ب جهنم برودکسی ک توراضعیفه خواندتا ضعف خودش ب چشم نیاید❤️بین خودمان باشدخداشرمنده جای نوازشهای ک روی تنت مانده.❤️بانوراستی حال دلت چطوراست؟چندوقت است رویاندیدی،راستی هنوزاشک میریزی؟؟؟قول دادی ک دیگرتنهایت راباگریه نشان ندهی. نکند هنوزمنتظرشنیدن دوست دارمی!!!بیابحث راعوض کنیم راستی موهایت رابگذاربلدشودبگذاراززیرروسری هوایی بخورندلاک قرمز یادت نرودخداهرچه صورتی وقرمزوسرخابیست رابراتوافریده ❤️کلاغ ها دیرزمانیست پشت سرطاوس حرف میزنند❤️اصلابگذاریک کلاغ چهل کلاغ کنندتوگوشواره های رافراموش نکنی❤️بانوهروقت دلت خواست دستت راازماشین بیرون ببروتن وحشی بادرالمس کن.هروقتم دلت خواست لب جوی راه بروحتی بلدحرف بزن وبخندوهرروزبرقص خواستی باسازدلت خواستی هم .....❤️فقط یادت نرودبانوکامل وزیباتوسلیقه خاص خدایی❤️آنِ خلقتت خدا قلیانی چاق کردپای روی پایش انداخت و روی بوم نازنین وجودت قلم عشق راچرخاند پس تو نابترینی بانو تو نابترین شعرخدایی توسَرانگشت بهاری بخندازته دل رها و بزن قید احساسی ک نخوانَد تمنای نگاهت را.....❤️❤️❤️
ما شیرازیم  احساس میکنم شمال بهتره  بنظرت بیاییم؟

برا زندگی؟

مذهبی بودن خسیس بودنو اینا تو همه فرهنگیه هس ربطی ب شمالی ترک ندار.محصول کاشتنم هرکی دلش بخوادجاشو د ...

زن ممدقلی خدا نکشتت😂

جاشوداشته باشه میکنه چیه🤪😆

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌